Ahgd Merhaba doktor Burak özköse hakkında bilgisi olan var mı yada ona giden var mı? ben cok duydum iyi diye muayne ücreti hakkında bilgi almak için de aradım ama açan olmadı
Karaaslan Ahgd 200 tl ben gidiyorum . Gsyet iyi bi doktor . Ama cok yogun telefonlara cokkkk geç dönuyorlar .
Bskaymazz1 Ahgd Ben gidiyordum ama değiştirdim doktorumu. Muayene ücreti nakit 200₺ kartla 250₺ diye biliyorum. Anlaşmalı olduğu hastaneler bana fazla geldi fiyat açısından ben o yüzden değiştirdim yoksa memnundum ilgisinden.
Ahgd Karaaslan evet dediğim gibi bende aradım ama ulaşamadım bir türlü. Doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı sanırım kendi özel yeri varmıs ama doğumu normal hastanedeki ücretlerle aynı mı yoksa ekstra pahalı mı oluyor
Ahgd Bskaymazz1 anlaşmalı oldugu hastanelerde doğum ücreti hastanedeki normal ücret mi yoksa daha mı pahalı oluyor bilginiz var mı
Bskaymazz1 Ahgd Genelde anlaşmalı olduğu hastaneler Acıbadem’e bağlı 8 bin ₺ nin altında normal doğumu yok malesef 🤦🏼♀️ Ve mesajlara çok geç dönüş yapıyorlar bilginiz olsun.
Ahgd Bskaymazz1 gercekten cok yüksekmiş ama acıbadem genel olarak da biraz pahalı bi hastane o yüzden mi acaba o kadar pahalı
Bskaymazz1 Ahgd Bir bilgim yok o konuda inanın ama sonuç olarak normal doğum yani o kadar para vermek istemiyorum açıkcası bende 😇 Tabiki tercih sizin ben böyle düşünüyorum bilemiyorum
Bskaymazz1 Ahgd Bana attıkları listeye baktım Avrasya hastanesiyle de anlaşması varmış bu arada 6500₺ normal doğumu sezeryan da 7500₺ bilginiz olsun :)
Ahgd Bskaymazz1 cok tesekkur ederim Avrasya Hastanesi’ne gidiyordum bende hastane olarak memnunum doktorumu değiştirmek istiyordum yine iyiymiş cok tesekkur ederim 😌
Ahgd Karaaslan acil bir durum olduğunda yada bişey sormak istediğimizde kendi hastalarına da mı o kadar geç dönüyorlar?
Bskaymazz1 Karaaslan Evet gerçekten öyle yoğunluktan dönemiyor anında ama acil bi durum olsa da dönemeyecek mesela oda sıkıntı
Karaaslan Ahgd evet sknti burda zTen ben hastasiyim . Ve bu dyumdan memnun degiLim hic geç dönukuyor cuniu bi yaziyosunuz aksam cevao veriyorlar