minnakanneeee Kızlar hamileliğe kaç kilo ile başlayıp kac kilo aldınız ben 55 kilo ile hamile kaldm şuan 30 haftalık 63 kiloyum 🥰😇
Lolilo minnakanneeee 54 ile hamile kaldım 32.haftadayım 62 kilo oldum 🥲 kilo takıntılı biri olarak bu beni biraz üzüyo
istanbullugelin34 Cansudkmts sende benim gibi baya kilo almişsin hiç bulantin falan olmadımı bende 37 haftaliğım 54 le kaldim 75 falanim
Cansudkmts istanbullugelin34 midem çok bulanmadı öyle süreli lavaboda değildim allahtan rahat bir hamilelik geçirdim ama arada da olsa bulanıyordu 😊
incisu minnakanneeee 73 ile hamile kaldım 81 82 arası gidip geliyorum 🥲 ne olacak bu kilolar Allah’a emanet kendimi aynada görünce şaşırıyorum 🤣 moralim bozuluyor
-derya-anne- minnakanneeee kızıma 72 kiloyla hamile kaldım 86 kiloyla doğum yaptım oğluma 76 kiloyla hamile kaldım 86 kiloyla doğum yaptım şu an 74.5 kiloyum doğum yapalı 2 ay oldu hala kaldıramıyorum bu uygulamayı çok seviyorum
istanbullugelin34 Cansudkmts benim hic bulanmadı istahim açiktı birde hamile kalmadan önce diyetle zayiflamişdım o kilo üzerime oturmadan hamile kalinca o kiloları hizlı bir sekilde geri aldım bu kadar cok almamı ona bağliyorum
Birumuteses29 Bende 50 yle hamile kaldım 28.haftamdayim 56 olmuşum bana çok geldi çünkü hep son aylar çok aliniyo diyolar