Nureylaa Koylu_guzeli biraz önce bu konuyu arkadaşla görüştüm ben siyahtan yanaydim o tarz istiyordum oda kahveyi önerdi yani o tarzda önerdi gösterdi falan bende de bi fikir değişikliği oldu kahve daha rahat geldi bana da
Dilekcnkn Koylu_guzeli Siyah daha iyi canım büyüyünce eline birşey aldığında hep leke kalıyor sonra 😂siyah iyidir
Merve2Asel Koylu_guzeli baston çok iyi ama bu modelin önleri çiftli tekerlek tek tek olsun ben 8 9 yıl önce chicco lateway almıştım hala taş gibi 5 yıl kullandım şimdi ikinci kullanacak kışlık tulumu falan var çok iyi
Koylu_guzeli Nureylaa aslinda bende ondan yanaydim ama herkes baston onerince kararsiz kaldim kullanisli olsun istiyorum
Nureylaa Koylu_guzeli bende kullanıstan yanayım kararda veremiyorum haliyle herkes aldığını öneriyor 🤷♀️
Dilekcnkn Koylu_guzeli Baston daha hafif ama ince , o yüzden kahve daha kullanışlı gibi geliyor hem biberon yeri masa tablası falan da var o yüzden kahve daha kullanışlı canım 😊
Merve2Asel Koylu_guzeli aynen digerleri kaç bilmiyorum ama baston alırsan tekerlekler çift olmasın tam yatsın ona dikkat et