Kızlar herkes yazıyordu ben ancak vakit bulabildim 21 oldu bize bugün MaşhaAllah zaman çabuk geçiyor.
neyse gel gelelim doğum hikayeme
4 Eylül akşamında eşim işten çıktıktan sonra saat 10 gibi yürüyüşe çıktık saat 11 buçuk gibiydi tam eve dönecekken altıma kaçırdım sanırım dedim ama böyle su gelir gibi değildi hani olur ya son haftalarda bilirsiniz idrar kaçırma sık yaşanıyor ayrıca ben o hafta (39.)full akşamları sancılanıyordum ha geldi ha gelecek derken yani
Neyse eşime galiba altıma kaçırdım yine dedim Allahtan eve yakındık ki gelip hemen lavaboya girmiştim neyse sancım yine o haftadaki gibiydi ama içimde yine gelmeyecek hissi de vardıı acaba bugün mü hissi de 🤷🏻♀️
Neyse ben üzerimi değiştim ne alaka diyeceksiniz ama hamileliğim boyunca giydiğim elbisemden birini giydim pilates topuna oturdum sancımı hafifletmek için eşim o sırada ben biraz yatayım sen bişey olursa uyandırırsın zaten bütün gece uyumuycaz gelicek galiba demişti bana ben inanmamıştım 🙄
sonra bi kaç hareket yaptım pilates topunda sonra yatak odasında yürümeye başlayım dedim ayağa kalktım ki sıcak sıcak su gelmeye başladı ben hala idrar yapıyorum sandım ama kasmıyordum kendimi bunun için ve baya baya berrak bir suydu gelen sımsıcaktı hissettim🤭
böyle foş diye değilde musluğun orta derecesinde akar gibi geldi eşime söyledim baktı gördü hemen bir tane depend bez çıkarmıştım önceden onu taktım bu arada saat 11:45 gibi felan bezi taktım ki adamın arabası su olmasın eşim taksiyi aradı geldi hastaneye gittik alttan muayene ettiler 2 cm açıklığım varmış ki o sıra suyum hala geliyordu sonra yatışımı yaptılar ondan önce doktor ultrasondan son kez baktı oğluma sonra sandalyeyle yukarı çıkardılar sancı odasına 12 de ordaydım ben serum takıldı atlet hariç bişey yoktu hasta önlüğü giydim orda nstye bağladılar beni sancım arada bi belden vuruyordu ama nst de çıkmıyordu ben biraz biraz ah uh yapmıştım hemşireler bana çok kızmıştı gelip gidip azarladılar beni çok üzülmüştüm neyse saat 3-4. Gibi açılmam 4 cm di ve ilerlemediği için suni sancı vediler bana ilk doğumum olduğu için bilemedim ne yaptıklarını bana ağrı kesici işte şu bu diye geçiştirdiler meğer suni sancıymış baya baya acı çektim yalan olmasın beni annem iki kere bacaklarım kan olduğu için yıkamaya yukarı geldi ikincide geldiğinde bana kızdı sancın geldiğinde ıkınıyorsun! Diye bir daha geldiğimde o oğlan doğmuş olacak! Dedi ve inanırmısınız ben kendimde değilken annemin kızmasına rağmen onu dinledim saat öğlen 11 buçuğa geliyordu geldiler ben o yorgunluktan ölmüşüm bitmişim artık bağırmıyorum uyuya kalmışım sanırım neyse geldiler ebeyle doktor yalnız bu sırada ben yatakta kafam bi uçta ayaklarım bi uçta yatmışım ebe bana diyor orda düşersin diye bende tık yok neyse kaldırdılar bi şekilde serumumu elime verdiler masaya aldılar beni yüksek ama çıkmaya çalılıyorsun bi şekilde neyse yattım iki kere ıkınma refleks olarak geldi kızdılar bana orda ıkınma diye bende dedim ki ben istemiyorum vücut otomatikman yapıyor bunu dedim sonra iğnemi yaptıkar epizyo ile kesiyi yaptı ebe sonra ıkın dediler demirden tut dediler ama demire elim yetişmiyor ve bulamadımda ilk başlarda sonra bi hemşire ellerimi demire tutturdu doktor geldi karnıma bastırdı bende ıkındım derkeen doğumum gerçekleşti ki doktor karnıma bastırırken nefes alamadım bi an öldüm sandım ama korkulacak bir şey yok o bana yardım etmeseydi bu kadar kolay olmazdı belkide saat 12 de doğdu benim minik tırtılım
Demem o ki ben elin toplu iğne batsa fırlayan bi kızdım siz siz olun korkmayın doğumdan her türlüsünden yargılamam ben kimseyi asla doğum öyle bir mucize ki annem derdi inanmazdım o doğunca sende yeniden doğuyor gibi hissediyorsun diye harbiden öyleymiş doğumunuz ne olursa olsun korkmayın ben bunu başardıysam sizde yaparsınız inanın bana 💙 sizlere kolay doğumlar dilerim hamileliğin tadını çıkarın 😂😬😍🥰