Mega123 Hanımlar 38. Haftadayım etraftakiler göbeğin daha düşmemiş diyorlar. Göbeği düşmeden normal doğum yapanınız var mı bilgisi olanlar bilgilendirir miiii😇
BelisMelis41 Mega123 bende yarın 38.hafta olucam catı muaynem var benmde hiiiiç düşmemiş göbeğim ki bencede dusmedı yarınkı duruma gore karar berıcez sezaryen mı normal mı diye :)
-ilk-gebelik Mega123 benim göbeğiö düştü canım ama bebek hiç kanal yolunda ilerlememiş bile bence ona bakmıuor bu durum 39+0 ım
Mega123 BelisMelis41 Çarşamba kontrolüm var çatı kontrolünde bahsetmedi hiç. 40 a kadar bekleriz 41 de suni öyle de gelmezse sezeryan dedi doktorum. Özele mi gidiyorsun canım
Mega123 -ilk-gebelik Anladım canım hayırlısı olsun hakkında gerçekten gün geçtikçe mecalim kalmıyor geceleri çok kötü oluyorum 😢
BelisMelis41 Mega123 özele gidiyorum da benmde en cok korktugum o işte suni olmazsa sezaryen osuna sancı cekmıs oluyoruz doktorumla yarın kararlastırıcaz eger acılma gibi birşey olmaz derse direkt olarak sezaryen ıstıcem hiç bekleyemem valla
Mega123 BelisMelis41 En iyisi canım boşuna uzatmanın manası yok hakkında hayırlısı olsun 😇 tez vakitte miniğim kollarında olsun inşallah inşallah 🤲🏻
Mega123 Daisytopian goncady Bende tam bilmiyorum ama annemler falan bebek kanala inince göbek aşağı düşer ve doğum yakındır diyorlar umarım anlatabilmişimdir
-ilk-gebelik Daisytopian baya böyle karnın aşağı iniyor canım mide kısmın kesiliyor gibi benim karnım top gibi zaten baya aşağı indi
Iby Daisytopian gobeginiz gogsunuzun altindan baslamiyor daha asagi iniyor bende fark etmiyorum ama banada annem asagi inmis bu ara diyor
goncady Evet ya bu göbek düşmesi ne kayınvalidem her gördüğünde senin göbeğin yukarda daha bir ayın var diyo 38.haftadayım bebek döneli 5 hafta oldu
Daisytopian Mega123 @-ilk-gebelik bende de önceden midemden dolu duruyordu ama bi gün kanamam oldu ve artık progestan filan kullanmaya başladım kanalda değil bebek ama göbeğim aşağıda duruyo ve mide kısmı indi sanki ve artık 33 haftada karnım gittikçe büyümüyo gibi
Yavrukuslar Mega123 benim öyleydi hiç düşmemişti çünkü neden bebeğim iriydi 😂 53 cm 4000 gram doğdu hatta çocuğum içerde yer bulamadığı için yamulmuştu 😂 ama normal doğdu çok şükür 🤲