alparslanannesii1661 ZZeynepP1903 bende anlamiyordum ayni senin gibi oldugum için ölçüyorum kendimi tavsiye ederim
ZZeynepP1903 alparslanannesii1661 bundan sonra herseye kusecem ya ınanın tatlıyla bıle aram sıfır hamur ısı bıle yemıyorum sımdı hamılelıkte bıraz yıyorum ama oda orantılı cok nadir
alparslanannesii1661 ZZeynepP1903 hamilesin abartiyosun tabiki saglikli beslen gostermesen bile kilon fazla ve malesef saglikli degil
Aysenurctn32 ZZeynepP1903 107 kilo mu? Ben 68 kiloydum en son ve halimi görsen inanamazsın.. uzun boylular çok şanslı..
Beyza97 ZZeynepP1903 boyunuzun avantajı var çok şanslısınız 🙂 benim boyum 156 60 kiloda bile fıçı gibi gözüküyorum 😀
Beyza97 ZZeynepP1903 vala benim için önemli olan aynada gördüğüm 🥰 sizin için de öyle olsun tartıya çok takılmamak lazım
Minik_mucizem2 ZZeynepP1903 maşallah hic göstermiyorsunuz gerçekten. Sarkık durmuyor kilonuz gayet toparlı bir şekilde görünüyorsunuz. Şaşırdım fotoğrafı görünce yazınızı okuduğumda dedim acaba nasil bi baktım yok anam öyle değilsin gercekteb
Papatya-Kokusu ZZeynepP1903 göstermiyorsun canım benle aynı duruyorsun resmen bende 70im 166 boyum ama sanki benden zayıfsın 😂