ZZeynepP1903 Kızlar 21 haftama girdim en son 14. Haftamda tartıldıgımda 104 kilo idim bugün tartıldım 107 kıloyum boyum 175 iri kemikli bi insanım ama herkes sasırıyor nasıl böyle cıkabılıyosun diye sizce bu kadar kıloyu gosteren bi insanmıyım 😥
Minikbebelak ZZeynepP1903 ay gerçekten hiç öyle durmuyosunuz 85 sandım ben sizi abartı değildi gerçekten ben 75 kiloyum 100 gibiyim büyük şans orantılı kilo almak😄
alparslanannesii1661 ZZeynepP1903 hahahahhahaha ayni ben boyum 1.72 kilom 100 kimse inanmiyo kilomun 100 olduguna gostermiyorum cunku senin gibi ama tabiki kilolu degil yapili duruyosun bende son haftamdayim 14 kilo aldim orantili kilo aldim gidim hala yok mesela
Hanzademerve ZZeynepP1903 saçmalamaaa 😳😳😳😳 ben sana bakınca 75 sandım taaaa ki o yazıyı okuyana kadar şok oldum
ZZeynepP1903 alparslanannesii1661 yaaa cıdden canlı gorsenız daha soka gırersınız bı yerımde bı sarkıklık bıle yoktur ama onu görunce moralım bozuluyo o kadar kılo vermıstım ne vermısım ben anlamadım
Minikbebelak ZZeynepP1903 ya ödem falandır yani kendinizi sıkıntıya sokmayın kilo çokta önemli değil bebeğinizi hayırla kucağınızı alın böyle şeylerle miniği streslendirmeyin😄🌺
alparslanannesii1661 ZZeynepP1903 bende oyleyim canim üzülme hic bir yerimde sarkma yok tsrtiya cikiyorum 100 kiloyum 84 le hamile kaldim bide kimse inanmiyo bende kendkm icin veriyorum
Zehrayenianne ZZeynepP1903 bebekkk gibisin çok güzelsin içinde bir can taşıyorsun kim ne derse desin doğumdan sonra vereceğiz o kiloları hiççç sıkmayalım canımızı ♥️
ikinciyegebe25 ZZeynepP1903 el kemiklerinden belli canım baya iri kemiklisin o ağırlığın büyük bir kısmı kemik ağırlığındır boy da var zaten ondan fazla çıkıyorsundur
ZZeynepP1903 ikinciyegebe25 bende onu dusunuyorum acaba dıyorum kemıklerım mı daha agır gercekten yapılı bı ınsanım 😒
alparslanannesii1661 Eeee bunda üzülecek bisey yokki kendimdej biliyorum bu beni mutsuz etmiyo tarti banada yalan soylemiyo 80 ken 65 duruyorum ama vermeye çalışıyorum kilomuda kimseye demiyorum bencw sende ustunde durma herkes ayni dusuncede
ZZeynepP1903 alparslanannesii1661 napim cnm ya görunce elımde degıl moralım bozuluyo dıyorum nasıl oluyo
ZZeynepP1903 Minikbebelak kız hiç ödemim yok aksıne bılmıyorum kı 😒 dogurana kadar 150 olurum heralde