Bahar11mucize Kızlar ben bişey duydum ama gerçekmi bilmiyorum sizlere sormak istedimm gögüs ucunuz çok karardıysa erkek normal kahverengiyse kızmış doğruluğu varmıdır 😂
CanerSevdaKervanlar Bahar11mucize bende sey duymuştum bel ağrırsa erkek kasık ağrırsa kız olurmuş 😊 benım göğüs ucun pembeleşti anlayamadım 😂
SedanurAydnAta Bahar11mucize CanerSevdaKervanlar hem göğüsüm çok karardı hemde belim çok ağrıdı erkekkk 💙🙈
ilknremrh Bahar11mucize 18. Haftadayim gogus uclarim cok kararmadi ama erkek cinsiyeti ilerde kararir mi bilmiyorum 😄
Dandikbebe Bahar11mucize valla Cnm ne kadar doğru bilmiyorum. 1 kızım var, nasipse şimdi ki de erkek. Kızımda göğüs ucum hic kararmamıştı aynıydı. Bunda karardı, öle abartılı bi kararma değil ama karardı yani 😁 eger öyleyse Doğru 😁
Dandikbebe CanerSevdaKervanlar ona bende inandım. Kişiden kişiye değişir ama ilk bebegimde adet olcakmıs gibi kasık agrım vardı. Bu hamileliğimde de bel agrısı ve sağ boşluğum agrıdı durdu ilk hamileliğimi öğrendiğim dönemler. İlkim kız, nasipse şimdiki de erkek olucak. Yani bu Da dogru
CanerSevdaKervanlar SedanurAydnAta demek dogru seyde söylerler hep karnın sıvrı sıserse erkek yuvarlak sıserse kız olurmus 😂
Dandikbebe Esram22 yk Cnm karın şeklimde bi değişiklik yA da ben ck anlamadım ama tek bildiğim bu hamileliğimde karnım ck daha çabuk büyüdü
Babies16 Bahar11mucize aynen.benim ikizlerde 5. Kaftada kapkara oldu ikiside erkekti. Simdi kizim olcak ve hic kararmadi disinda bi halka olustu ortasi aynen duruyor . Ve 5 ay aralikla olan bi hamilelik bu ikizlerimi kaybettim.bende ordan anlamistm cinsiyetn farkli oldugunh
SedanurAydnAta CanerSevdaKervanlar Maşallah canım hadi az kalmış özele gidiyorsan 12. Haftanda tahmin yapar zaten 😊
CanerSevdaKervanlar SedanurAydnAta inşallah cok merak ediyorum ama sağlıklı olsun da cinsiyetin hiç önemi yok ilk gebeliğim😍