Elikra esmerrmm zamanını bekliyo 😊 merak etmeyin günü gelince siz bekle deseniz de beklemeyecek sabırlı olun ne kalmış şurada Rabbim müsaade verecek o da gözünü kucağınızda açacak 👼🏻
Mega123 Kubraozd Evet işte beni anlayan biri çok kötü bir ağrı 😢😢😢. Bilmiyorum canım eğer olursa normal isterim tabi ama bekliyorum ne olacağı meçhul. Sizin doğum şekli belli mi
Kubraozd Mega123 Allah yardımcımız olsun inşallah canım hakkımızda hayırlı olan hangisi ise o olsun şuanlık normal gidiyor bakalım Allahtan bişey olmaz ise inşallah normal düşünüyorum ama çok ta korkuyorum 🙈😂
Mega123 Kubraozd Amin amin amin amin amin hepimizin bir avazda hayırlı kolay doğumlar nasip etsin 😇. Aynı durumdayız desene eğer devlete gidiyorsan 40 kadar bekliyorlar 41 de suni sancı veriyorlar buna da gelmezse sezeryan hakkımızda hayırlısı olsun 😇
Kubraozd Mega123 özele gidiyorum kuzum şuan 38+5 deyim bakalım ne zaman gelicek son haftalar geçmiyor gerçekten bu zamana kadar su gbi geçen zaman şimdi geçmiyor artık doğsunda hayırlısıyla stresinden kurtulayım modundayım 🙈
baliminannesi06 esmerrmm sıcak çok kaynar değil ama duş al ve yaş hurma ye doğumu kolaylaştırıyor birer saat orta tempo da yürü günlük bunlar doğuma hazırlayan şeyler