Mrv-ElfAda Biontech aşısı olanlar benim de 2 saat sonra aşı randevum var korkuyorum bebeğime birşey olur mu???😔 Doktorum ister sinovac ister biontech ol dedi ama aşı ol dedi ben de biontech için randevu aldım yan etkisi çok olur mu sizceee
Bebek4545 Mrv-ElfAda hiccc korkma ben oldum 2 dozuda hiç bir etkisi olmadı. Aşıya ulastigin için sevin bile 🥰🥰🥰 bebeğine ve sana sofa olsun
Ftsclskn Mrv-ElfAda Benim doktorum biontech olmamı söylemişti bende öyle yaptım . Çocuğuna bi sıkıntısı olmaz canım korkma 🙏🏻 Aşı olmamak daha kötü sonuçlara yol açıyor, yol yakınken olmak daha sağlıklı 🙃
Sabire1909 Mrv-ElfAda Ben oldum 3 hafta kadar oldu herhangi bir yan etki olmadı bende sadece ilk gün kolum çok ağrıdı o kadar , bebeğim de gayet sağlıklı çok şükür 🙏🏻 Biontech önerdi doktorum o yüzden onu oldum bende
Edanur-gul Mrv-ElfAda bende oldum hiçbir yan etkisi olmadı kol ağrısı ve halsizlik yaptı ilk gün o kadar sonra normal devam ettim hayatıma
nisaninannesi2 Mrv-ElfAda Covid geçirdim üstüne iki doz sinovac oldum. Sonra hamile olduğumu öğrendim. Geçen cumasa biontech oldum. 2 gün kolum ağrıdı başkada bir şikayetim yok, bebekte hareketli şükür🙏 İçiniz rahat olsun☺️
Deletedmom_33 Mrv-ElfAda Ben geçen hafta ilk dozu oldum gece kol ağrısı başladı 2 güne geçti başka yan etkisi olmadı. 2.dozu da Ekim 30′a kadar yaptıracağım