zeeynepp19 Karnım çatlayacaaakkk 🤦🏼♀️ 19. Haftadayım öyle geriliyor ki karnım nerdeyse patlayacak. Yani yemek sonrası falan değil normal zamanda dahi beter durumdayım 🙈
Edanur-gul zeeynepp19 siz şimdiden linerac kullanmanızı tavsiye ederim 35+3haftaligim başından beri kullanıyorum ben memnun kaldım badem yağında çok öneriyorlar aklınızda bulunsun tedbir almak lazım vucud catlamaya müsaitse yapicak birsey yok o ayrı 🙂
zeeynepp19 Elika0 evet yağ kullanıyorum. Ayakta durmakta da zorlanmaya başladım yataktan bile zor kalkıyorum 😂 ilerde nasıl olacağım kim bilir herhalde baya şişecek 😂
zeeynepp19 Edanur-gul eczane tavsiyesiyle badem yağı almıştım karnımda henüz çatlama yok göğüslerimde başladı ama karnıma da kullanıyorum tabiki önlem olsun diye
Mom3834 zeeynepp19 27. Haftadayımm gerilme vs yok o yüzden düzenli kullanım vazelin, hindistan cevizi yagı badem yagı vs :)
zeeynepp19 Mom3834 karnım çıkmıştı zaten 16 dan sonra fakat şimdi sanki çok geriliyor gibi zor hareket ediyorum 😂 ama düzenli yağ kullanıyorum bende en basından beri