Busraa97 Esim karadenizli ve ic anadoluluyum.Ama Doğu ve guneydogunun neyi meşhursa aserdim 🙈🙊 Kebap Çiğköfte Lahmacun Künefe Baklava.Icimde kucuk bir aşiret agasi var sanmıştım 😅😃😀😂 Kesin erkek demistim ama doktor kız dedi 😍🙆😃😄 Bi kerede de deli gibi Bulgur pilavı cekmisti canim gece 3 te hic unutmuyorum.Hamile oldugumu bilmiyordum ama o zaman😨
Zlhiso Serbetli tatli hangisi.olursa ve lahmacun ama oyle heryerdeki degil yapan bi yer var orasinjnkini yedim cok sonra ama mide yanmasindan butun gun bisi yiyememistim
IlaydaOrhanKopuz Burcuoztrkk tavuk dürüm 😂😂😂 Anlatamam yani kırk yıl yemesem aramazdım..şimdi düşününce bile ağzımın suları akıyor 😂😂😂 10. Haftamda basladı 18+6 yım devam hala
mervec IlaydaOrhanKopuz ay inanır mısın benimde her gün yiyemedigim jcin aklıma takılıyor eşim içine kim bilir ne katıyorlar diyip almiyo ya çıldırıcam 😀😀😀
mervec Her şeyi geçtim de şu anda mide yanmasina iyi gelen ne varsa ona aseriyorum soğuk kavun yesem geçer mi ki 😀😀😀
[silindi] Burcuoztrkk bende 3ay boyunca deli gibi turşu yedim gece 3 te kalkıp turşu yiyip suyunu içip yatmışlığım var 😂😂 3aydan sonra geçti 7aylığız çok birşey aşermiyorum artık☺️
Oozzee Valla şimdi benim yazdığım herkese garip gelecek ama benim canım acayip derecede sushi çekmişti. Ama kokusu bile sanki burnumdaydı😅 Ertesi gün eltim beni sushi yemeye götürdü de dert olmaktan çıktı benden😂
dili Burcuoztrkk 24haftalık hamileyim ilk kez aşerdim daha ve en sevdiğim yöresel haşhaşlı çöreğe aşeerdim gece saat 1:30 da hemen hamur yoğurup yaptım yediğimde saat 4 dü 😝😝😝