__aysenr__ 37+0 ım kızlar riskimden dolayı yatışım yapıldı sezaryen ile doğum olacak bana dua edin 👶🏼🤲🏻
Ylmaz __aysenr__ bende perşembe günü sezeryan olacağım bebeğin riskinden dolayı 37+1 de olacağım bende. İnşallah sağ salim kucagınıza alırsınız. Sizi neden alıyolar
__aysenr__ Ylmaz amin canım inşallah sende sağlıkla alırsın kucağına. Suyu az 21.haftadan 37 ye kadar geldik daha fazla riske atmak istemedi doktor. Bu haftadan sonra risk artıyor dedi. Birde gelişimde gerilik var 2 hafta. Senin riskin neydi ?
Esrakurtoglu96 __aysenr__ Allah yardımcın olsun, dualarım seninle, ikinizde bir an önce kurtulursunuz 🤗 inşallah sağlıklıca yavrunu kucağına alırsın 🥰😘♥️
zulfiye24 Ylmaz Benimde suyu fazla yarın sezryan olacagim banada dua edermisiniz 😔 Allahım Sağ Saglim Kucagimiza Almayı Nasip Etsin Insllh 🤲🤲
Sibel87 Ylmaz benim de suyum fazla çıkıyor 1 aydır 37 haftalık gebeyim.Doktorum sezeryan gününü 11 ekime verdi 39 haftalık açıkçası kafam karışıktı benim de.Doktorunuz ne diyor suyunuzun fazla olması ile ilgili