Seymaayyy Kızlar sudocrem orjinlini nerden bulabilirim bugun ebebekten aldım ama üzerine bebek crem diye yapıştrılmış fakat altında farklı birşey yazıyor 🙅♀️
guzellanne Ürünün orjinal olup olmadığını ÜTS Mobil uygulamasına barkodunu okutarak bakabilirsin canım. Ben civilden almıştım
Mom51122 guzellanne ÜTS mobilde çıkmıyorsa çakma mı oluyor. Şimdi uygulamayı indirdim. Bikaç ürünü de denedim. Eczaneden aldığım suda collegen çıkmadı. Arkadaşımın eczanesi bi de çok şaşırdım. Bi de watsonsdan aldığım thelifeco Hindistan cevizi yağını da tanımadı.
Acemi_anne61 Seymaayyy bazen ürünün yabancı dilde açıklama kısmının üstüne türkçe etiket yapıştırılıyor ama orijinal olup olmadığını anlamadım üzgünüm
Mom51122 Seymaayyy üts de çıkmış orijinal demekki, üstüne yazı yapıştırmaları sahte olduğu anlamına gelmiyor bence
guzellanne Mom51122 bakanlığa bağlı bir uygulama canım o yani demek ki orjinal ürünler değil yoksa çıkması gerekiyor diye biliyorum. 🤭
poyrazinannesi3547 Seymaayyy sanırım 2 çeşit var ben netten bakıyordum bazısında bebek kremi bazısında pişik kremi yazıyordu öylede olabilir iyice araştırmak lazım