Yamacin-Annesi Boğaz ağrısı burun akıntısı ve az bi ateş covid değilim bademcik şişmesinden kaynaklanıyor neler iyi gelir doktor ilaç yazmadı kendi yöntemleriyle atlatan varmı ?
Ela20 Yamacin-Annesi Bol su, tam istirahat, limonlu tuzlu su ile gargara, burunlar a serum fizyolojik, vitamin varsa aksatmadan iç, karbonhidrat ağırlıklı beslenme, protein sebze meyve ağırlıklı beslenme
zelliremm Yamacin-Annesi geçenlerde bende aynı sorunla karşı karşıya kaldım. Ilık bir duş bol bol sıcak çorba ve vitamin al ayaklarını ve belini sıcak tut. Geçmiş olsun canım umarım erken atlatırsın.
Kereminannesiiiiiii Yamacin-Annesi bende öyleydim yeni yeni geçti ıhlamur içtim hergün sabah akşam listerine ile gargara yaptım meyve yedim bol bol çok şükür iyiyim.
Aryapoyraz Yamacin-Annesi gecmiş olsun bende de kronik faranjit var ilaçlarımı icemiyorum gebelikte kullanılmıyor boğazlarım cok kötü 😢
Yamacin-Annesi zelliremm teşekkür ederim vitamin olarak ne kullandınız benim kullandim bi vitamin var ama bebek için kullanıyorum onu inşallah hemen gecer 🙏
Bsrydmr Yamacin-Annesi merhaba kaç haftalıksınız bilmiyorum ama ben 24. Haftadayım 9 gündür çekiyorum covid testimde negatif cıktı boğazım şiş burnum tıkandı doktora gittim andorex gargara verdi otrivine burun sprey bide minoset verdi kendi kadın doğum doktorumda bol sıvı al c vitamni takvisyesi al boğaz spreyi kullanabilirsin dedi strepsil boğaz pastili alabilrsiniz bitkisel o birde imumax boğaz spreyi var hamileler kullanabiliyor👍🏻
Yamacin-Annesi Bsrydmr ilk gittimde doktorum ilaca şimdilik gerek yok dedi ama ben çok kötü olmaya başladım geçmiyor bir haftadır malesefki 🙄
Bsrydmr Yamacin-Annesi vallahi antibiyotik olmadan cok zor geçiyor hala sesim kısık benim o zaman bol bol portakal mandalina yeyin ve ıhlamur limonla kaynatın bal karabiber tarçın atın için bitki çayı dozunda içebilirsin dedi bana doktorum
balpetegim_35 Yamacin-Annesi ben sabah akşam sarımsaklı yoğurt yedim 3 günde kendime geldim . Sarımsak doğal antibiyotik. Hemen ayağa kaldırdı beni . Başka bir şey yapmadım
Yamacin-Annesi balpetegim_35 bende sarımsağı sürekli tüketiyorum nane limon icicem bakalım inşallah düzelir çok geçmiş olsun sizede