Kbr_a Şuan ikinci gebeliğim ilki sezaryan 38 + 5 im sizce ne zamana gün verirler ? Aranızda şehir Hastanesi’ne takibe giden veya doğum yapan deneyimli anneler varmı ? 🤔
Kubraacunman Kbr_a ben 2 ay once dogum yaptim 39. Haftaya gun veriyolar benm dogumun 39+1 de oldu. 39 dan once eger sorun yoksa anne ve bebekte vermiyolarmis
Senaa0 Bnde 37+4 um bgun gittim gün vermediler erken dediler . Yanımda bı bayan 38 di ona vermişlerdi . 38 ve 39 dayken veriyorlarmış galiba
Kbr_a Senaa0 Geçen hafta gitmiştim salı günü nst de sancım çıkmadığı için bir hafta sonra kontrole gel dediler randevu alamadım yarın erkenden gidicem sıra alabilirsem belki verirler o zaman günümü 🤲 birde bilginiz varmı gün verdikleri kişilerden bir takım testler istiyorlarmış
Senaa0 Kbr_a yarın alırsınız o zman ☺️ evet kan tahlili istiyorlar bide anestezi uzmaniyla görüşüyor musunuz zten doktor söylüyor . Doğumdan öncede kovit testi istiyor
AysApo Kbr_a En erken bana verdiler galiba 36 haftalikken verdiler 39 haftada alacaklar yani cuma günü günümüz dogum kani aliyolar sonuclari anestesiye gidip ögreniyosunuz sonra ekg cekiyolar doktronuzdan sıra alıyosunuz yukari ckp sonra ordada bakp gün veriyolar
Zehraa06 Haftada veriyor herhangi bi sıkıntı olmadiginda ve 39+1 e verildi gunum sabaha doguma gidicem ins bibkac hafta oncesinde kan idrar ekg ve anestezi gorusmesi var dogumdan bir gun once de korona test veriyorsun
Kbr_a Zehraa06 merhaba size hangi güne verdiler acaba Ben bu gün gitcektim ama gitmedim yarın gitcem tam 39+0 oluyorum sabah erkenden gidip sıra Alcam randavu alamadim çünkü gün verirler inşallah yoksa her hafta her hafta kontrole gitmek sıkıntı
Zehraa06 Sagolun eevet memnun kaldim gayet rahat temiz ve ilgililer tek kisilik odadayim ozelden farki yok gercekten
AysApo Zehraa06 İlk dogumunuz mu sizin benim bi oglum varda eşimle ogluma cocugu gösterirler mi ki sizin gösterdiler mi
AysApo Zehraa06 Oğluma bakacak kimse yok oda hastaneye girmek zorunda kalcak alırlar mı ki onuda bi bilginiz var mı 3 yasnda