Belirlenmedi Merhaba yardımcı olursanız sevinirim doktorlar hiç bir sorun yok dediler bende kendimce bitkisel olarak Doğal yollardan şansımı deniyorum yardımcınokur musunuz soğan suyu içtim incir havuç kürü yaptım sizler peki ?
bayangulucuk35 Belirlenmedi ben aktardan kan tahlillerime göre kür yolladi canım instagram da sayfalari var isyersen söyleyim gir bak ilk kulladndogımın ikşnci ayi gebe kaldım ikşnci gebeliğimdede kullandığım ilk ay gebe kaldım
bayangulucuk35 meri1 yanıklar baharat tahliş sonıcuna göre kür yollıyor instagram sayfası var bak canım ordan
bayangulucuk35 Belirlenmedi yanıklar baharat var oraya bak ınstagramdan tsh için sana kür yollasın. İstersen
Gulerdemr01 Belirlenmedi üzülme ama Rabbim inşallah kucağını boş bırakmasın mucizeler getirsin sana 😘🤗😇
meri1 bayangulucuk35 ben gebeyim canım merak ettim bakıyım benim kanım düşük belki ona göre bi şey yapar
Pcoslubiranne Belirlenmedi Yani ben de polikistik over var.5. Ayda sogan suyu yapmistim kistlerim temizlensin diye. O ay hamile kaldim.Tabi vesile oldu mu bilinmez.
Belirlenmedi Pcoslubiranne soğan suyu evet iyi geliyor ben birinci gebeliği onda hamle kaldım kalp atışı durdu kürtaj oldum