Rmystha gunesligun bende zar zor minicik bişry gördüm işte canım sende görürüsün ama brnce 2 hafta bekle ben sürekli hastaneye gittim boşuna kendimi telaşa soktum
gunesligun Rmystha kese göründü bebek ufak olablr dedi perşembe gidicem. En son 6+0 da gitmiştm. Bende tam tersini düşünüyrm önce devlete sınra özele gidicem. Böyke yaşanmaz şüpheyle. İyice baktrmk lazım
gunesligun Rmystha ne kadr geç döllenmede olsa 8. Haftada görünür muhakkak diye düşünüyrm. 9. Haftada bebek olack hali yok. Bence öyle
Zma Inci3434 tamam ikinci çocuğum olursa alttan üstten yandan köşeden heryerden kendimi muayene ettirecem.buradanda duyurumu yaparım
Zma Skaymak benim doktorum gerek kalmadıkça biz bakmıyoruz dedi .tetikleyici olabiliyor dedi .bana söyleneni söyledim .masaLalah herkes avukat kesildi .aman napim gösteren göstersin ya
Skaymak Zma Ah canım benim ben seni yargılamadım nedenini sordum avukat kesilecek bir durum ile karşılaşmadın ama sen maşallah baya tıpta doktora yapmışsın anladığım kadarıyla
Zma Skaymak Siz ne alaka ben size birşey dedimmi .sayfaya dönüp okuyun bence .zira yazılanları da anlamıyorsunuz
Skaymak Skaymak 2 üstteki yorumu oku istersen daha kime ne yazdığını bilmeden millete akıl dağıtmaya gelmişsin
Rmystha gunesligun 8. Haftada zaten bencede görünmesi gerekir ama belli olnuyor işte iyi bi doktor olması lazım doktor çelişkide kalıyorsa biz ne yapalım😟 ama ben gitmicem bir süre dinlenicem evde gittikçe kafam karışıyor
Rmystha gunesligun benim gittğimde özel fakat makineleri eskiymiş internetten biraz araştırma yap yada etrafında varsa bilen birileri makine önemli dediğin gibi
gunesligun Rmystha gerçktn bunaldım. 7+2 de gidicem işte. Bi bakayım ne diyr. Ona göre harekt edicem.