Ozgrrr Tazebirannee bnde erkek hissediyordum ama kızmış bir kızım var bu hamileliğimde farklı geçiyor dedim erkek detaylıda da kız deyince tamam ddim tabi sağlıklı olması önemli
raziye2709 irem Aynen tabi o zamanlar nerden bilsinler. Zor zamanlar geçirmiş baya.Ama şuan diyo ki iyi ki iyi ki kızlarım olmuş😊
Kedisever Hep kızım olsun ıstedım kız hıssettım 12. Haftadan ıtıbaren doktorum kız gıbı dedi 18 20. Haftalarda kesınlestı 23. Haftamda detaylıya girdim kız dedi 😂 sımdı her kontrole gittigimde kızın olucak solemıstık degıl mı dıyorlar sukur hala kız 🎈🌺
Ozleminalisi_4 Biz daha yeniyiz 7+2 kiz hissediyorum hayırlısı neyse o olsun sağlıklı bi şekilde kucağıma alayımda önemli değil cinsiyeti zaten bir oğlum var birde kızım olsun isterim tabiki 🥰🥰
Bbuse12 irem herkes kizin olcak diyordu cinsiyet tahmini melek de kız dedi bende alıştırdım kendimi kıza 16.haftada erkek olduğunu gördük ayrintilida da erkek olduğu netlesti😁
DeniGizems irem her türlü koca kadın hurafelerini denedik erkek çıktı ama bilimin karşısında kim durabilir ki bir kizçe geliyor😅🌼🌼
kkuubbrraa irem ilk kızım olsun istedim kız oldu sonra baştan beri erkek dedim birde oğlumuz oldu şimdi üçüncüyü baştan beri çocuklar erkek diyordu eşim kız benim bir tahminim yoktu bu sefer yine oğlumuz oluyor
Merve2234 irem erkek geçiyordu 16. Haftada erkek olduğunu söyledi 🥰 ama 13. Haftada tahmin edecekti ben beklemek istedim 😌
SerraveAnnesii içimden hep erkek geçiyordu 14 haftalıkken doktor kıza benziyor ama kesin birsey diyemem dedi 😂 içimden hala erkek geçiyor 15+1 olduk yarın kontolümüz var bakalım hayırlısı 💞🙈
July Yaaa biz bu cumartesi ögrenicez cinsiyetini erkek hissediyorum kiz olursa çok şaşiricam sanki garanti erkek olcakmiş gibi mavi seyler aldim hep 🤣🤣 cumartesi ögrenicez insallah cok heyecanli gercekten 4ay 3günlügüz🥰
-M123- Ben oğlum olacağına hamile olduğum da bile bilmiştim. 12. Haftada %85 erkek dedi 16. Haftamda %100 erkek dedi 😊