Ozlm007 Hanımlar 10+4 te bebeğim bacaklarını ayırıp karnıma dayamış doktor erkek olursa burda bi çıkıntı olur dedi yok o zaman kız mı dedim kıza benziyor ama daha erken dedi sizce bi değişiklik olabilir mi
irem Ozlm007 Daha erken bence değişebilir. Benimkide sürekli karnına çekiyor doktorum büyük ihtimalle kız dedi ama sizin haftanız daha erken biraz daha bekleyin
270419 Ozlm007 çok erken 20 haftalığım daha öğrenmedim net olsun diye bekliyorum bu hafta detaylıda öğrencem inşallah
Kayasemiinn irem 15.haftada öğrendim,baştan beri hep bir oğlumuz olacağı hissi vardi içimde,yanılmadım 💙
Elmas61 irem eşim dahil herkes erkek olacağını söylüyordu. Bir tek ben ve annem kız diyorduk ve 16+1 de kızım olacağını öğrendim. Şimdi 38+1 iz. Az kaldı miniğime kavuşmama 🥰
Zehra9616 irem oglum vardi oglan dedi ama emin degil bekleyip gorucez bakam ne cikicak 😊ne gelirse basim gozum ustune 🤗
Drarsln burcinburcin-91 bende yaşadım 12. Haftanın içinde erkek 15.hafta içinde erkek 17. Hafta içinde kız dedi doktorum haftaya gideceğiz umarım kesinleşir🙏
Tugba86 irem hep erkek diye düşündüm ama benim rüyalarım doğru çıkıyor.Ruyamda kız bebek ve altın görünce dedim tamam bu kız❤
ipekgumen 2 oğlum var 3. içime hep kız doğdu diğerlerine göre hamileliğim daha değişik rüyalarımda hep kız bebek görüyorum şuan 19 haftalık hamileyim ve doktorum erkek dedi 3 oğlum olucak nasip olursa 🤰🏼
secoz irem bana hep kızın olur dediler koz hissediyordum ama içimin bi yerinde hep erkek olacakmış gibi geliyordu 😂 ve kızım oluyo 16. Haftada öğrendik 31. Haftadayız şuan 🤲🏻
12345_123 12 haftalık erkk dedi doktorum ben kız hissediyordum şuan 28 haftalıgız erkk kesın artk :) 🤭
tugcengizzz irem 34 haftaliktim kizimi ögrendigimde icimden erkek gecti hep Açelya’m gelse artik son günlerim.
Kubradoruk111 12+5 te öğrendim rüyamda erkek görmüştüm oğlum oldu.şimdi tekrar hamileyim 13+0 da gdeceğim kız hssediyorum ama bakalım 🤭
istekalbeni11 irem benim İçimden hep erkek geçiyordu 19 haftada direk doktor erkek dedi 19 haftaya kadar hiç tahmin falan filan vermedi direk 19 hafta da söyledi.
Ada_kacira irem 15+3 de öğrendim erkek hislerimizde genel olarak sülalece erkekti yanıltmadı bizi kuzucuk 😂🙈