elifdefnece Başlangıçta kız hissediyordum😊12. Haftada doktor erkek olabilir demişti☺️Dün 17+4′te de erkek olduğunu öğrendik💙
uzlet irem Aynenn bende hep erkek hissettim ailece öyleydi hatta 11 haftalıktan beri yüksek ihtimalle kız diyorlardı daha 2 hafta önce öğrendim ben de kendini göstermiyordu %100 kız dediler 😊 şuanda da 26 haftaya girmek üzereyim
Maviiiiiiiiiii Gizem93 erkek geçiyordu yüzük şeysi yapmıştık ondada erkek oldgunu gösterdi dün ikili tarama testinde cinsiyetide sordum 13+3 ken erkek olduğunu söyledi çok sürpriz olmadı😊
Saadet1 Haftada net olarak öğrendik. Baştan beri erkek dedim şuan karnımda 27+3 haftalık bir bal çocuk var tahminim tuttu yani 😍👶🏻
Prensannesi_0101 duygulu62 16.haftaya kadar yüzde 90 kız dedi bana doktor sonra kendi doktorum 17.haftada baktı kesin erkek dedi. Şu an 21 haftaligim erkek. Bazen anlaşılmıyor demekki
BurcuDqn irem biz de 12.haftamız da öğrendik rüyamda görmüştüm bir gün önce de %95 erkek demişti rüyam da ertesi gün doktora gidince de erkek çıktı 😂 daha sonra sağolsun oğlum o günden sonra hep pipisini gösterdi ultrason da 😂😂
Derya126 duygulu62 bende 14 haftaligm hep erkek hissettim doktorda erkek gibi dedi bakalım hayırlısı 🤭
Nurgulvrl_ irem 15+4 de öğrendik, ben dışında herkes kız hissediyodu ama ben hep erkek hissettim bir oğlumuz olacak Allah ım nasip ederse.. ❣️ 🤗
Dahmaz_cah6114 irem 22. Haftada öğrendim cinsiyetini testte çift çizgiyi gördüğüm an erkek dedim hep erkek olcak inşaAllah
yusufalpmom irem ben hamile olduğumu rüyamda gördüm vefat eden halamda cinsiyeti erkek demıstı ve bende hep erkek hıssettım 12+3 te %80 erkek dendi Rabbım hayırlı evlat versın öncelikle hepımıze ❤️
mervasl irem 18 haftalıkken öğrendik bizde ama ben rüyasını görmüştüm erkek olarak sonradan hiç kız hissetmedim, sonuç oğlum olacak 🤭🤭🌼
Seydasya irem 15+3′te kız olduğunu öğrendim. Ayrıntılı ultrasonda da kız olduğunu söylediler. Şimdi 34 haftalık hamileyim. Karnım sivri belimde genişleme yok, kalcam da genişlemedi herkes erkek olduğunu sanıyor bir korkmuyor değilim 😁😁😁
alpereninannesiii momysss 12+4 te öğrendik hissediyordum oğlum olacak dedim ve oldu rabbime bin şükür. En önemlisi sağlık erkeği kızı fark etmiyor
Asiye_89 irem Şu gerçek bence erken öğreniyorsaniz erkek oluyor ama geçse kız. Bu hiç sasmadi .ben mesela 14, ye ogrendim erkek 😊😊💞
Kro_0202 Zuleyy bende erkek hissediyorum bakalım 6 hafta sonra öğrencez inşallah 🙏 belirti olarak neler yaşadınız ☺️
Deniiiza irem ben ilk günden beri hep erkek dedim öyle de oldu. Ama rüyamda hep kız bebek görüyordum. 15+3de öğrendik suan 24.haftadayiz
Hzlkaya irem kızım hep sırtını dönüp bacaklarını kapatıyordu 🤦🏻♀️ 22.haftada detaylıda öğrendim zar zor 😂 şimdi 13 haftalıkken ikili taramada doktorum erkek gibi de kız gibi de göremiyorum rahim kasılıyor falan dedi 16yı beklicez mecbur 😂 kızımda çift çizgiyi gördüğüm andan itibaren hep kız dedim herkes erkek dedi yok karnın çıkık yok güzelleştin falan dediler 😂