Caglanuran irem Henüz öğrenemedik kendini sakladı 20+4 de ayrıntılı ultrasona giricem o zaman öğrenicez inşaallah
Uyumsuzzz 13.haftada kız dediler 17. Haftada erkek olduğu net belli oldu. Ben zaten hiç kız gibi hissetmiyordum rüyamda görmüştüm erkek çocuğuydu 🥰
Caglanuran Uyumsuzzz daha henüz öğrenemedik detaylı ultrasonda öğreniriz inşallah 20+4 de detaylı ultrasonum var içimden kız geçiyor benim
AdenDenizinAnnesi irem tahmin tutmadı erkek gibi diyordu herkez karnıma bakıp beni erkek diye inandırdılar 5. Ayı bekledi doktor söylemek için heyecanla kızım olduğunu öğrendim sanki dünyalar benim oldu o an ağladım sevindim duygu yüklü bi an dı arakadaş dost yoldaş geliyor bana 34.3 🌸🥰💕🙏sağlıkla inşallah 💕🌸🥰
busranr06 irem 12de öğrendik ben asla bir kızım olacağını düşünmüyordum o kadar erkek hissediyordum ki cinsiyet ögrenmeden önce rüyamda doktorum pembe makas verdigini gördüm uyandım gülüyoruz falan herkes oğlun olacak belli falan diyo çirkinleşmemişsin güzelleşmişsin bilmem ne sonra bi öğrendik kız şok tabi alışmak zor oldu😅şimdii tam bir kız annesi gibi hissediyorumm sağlıkla gelsinler💓
Derya irem içimden hep erkek geçiyordu ama kız istiyordum 18 . Haftaya kadar kendini göstermeyince de ümitlenmiştim😂 sonuç nur topu gibi oğluşum var😂
angime irem 11. Haftada fetal dna testinde öğrendik, içimden gelen değil ama dileğim kızdı, oğlum olacak🥰
2baby1moms -Selma- bnde de aynı durum ilk baştan beri erkek hissediyodum büyük ultrasonda kız çıktı şuan 38+4 üz bir kızım olucak Allahın izniyle 🌺
Olich irem 1.çocuğum 16 haftalıkken 💙 2.çocuğum doğumda (doğuma kadar öğrenmeyelim dedik) 💙 3.çocuğumun bir sonraki ay cinsiyet partisini yapacağız inşallah 🧿❓ Yani bizimkisi çeşit çeşit oldu seç beğen 😂😂😂
Gz-M Gizem0304 doktoruna mutlaka danış önemli bir konu. Benim doktorum bana eğer su içemiyorum diyosan serum takıcam demişti. Bide bişey yiyemediğim için vitamin takviyesi vermişti. Hangi şehirde oturuyosun canım?
Obusbus duygulu62 bana da 13. hafta kız gibi dediler 16 . Hafta gittiğimde %99.9 kız dediler 😂 zaten hep kızım olsun istiyordum😍
Elif3434 Haftada acil doktoru bu bebek kız değilse hiç bir şey bilmiyorum demişti. Hadi be ordan kendi doktoru bile bir şey demedi demiştim içimden. Sonuç; 24+3 haftalık bir kizce 😊 içimden de hamile olduğumu ogrendigimden beri kız geçiyordu.
Atlasmom1 irem 13.haftada öğrendik kız hissettim hep o zamana kadar herkesin içinden de öyle geçti ama erkek Bebişim oldu❤️