Papatyamevsimi-89 27+1 bugün kabizlik sorunu vardı tuvalete gidip.geldikten sonra bebek rahimde tekme vurmaya basladi.Normalde hep karnimda atıyordu başı da rahimdeydi..Bu durumda olan var mı?Aşağıda atması beni korkutuyor:(
Hilal-95 Papatyamevsimi-89 dönmüştür kuzum korkma bnmde öyle32 haftadayım arada kasıklarımda vajınamın üzerinde arıyor pozisyonu değişiyor
rojinlina44 Papatyamevsimi-89 Bebek zaten rahimde 🙄 rahimde atmasi gayet normal yani anpayamadım 🤷🙄 kasık yada vajina ustumu demek istedin acaba
sivlimglsh Papatyamevsimi-89 şuan aynı durumdayım elim karnımda konuşuyorum ama durmuyor bayağı aşağıda karnım ile vajına arasında ki düzlükte atıyor oynuyor biraz da canımı acıtıyor normaldir inşallah
Papatyamevsimi-89 rojinlina44 canım nasıl diyeyim bilemedim de şöyle yani tekmeler karnımdaydi yani göbek deliğinin üzerindeydi şimdii alt kısımda göbeğin altında
Hilal-95 Papatyamevsimi-89 hava kacıyo gibi 🤣 benmde öyle kafası aşadadıe dönmüştür belki bnm bugün kafası aşaya dönmüş dedi doktorum dönemse sezaryen diyolar zaten🤭 ben bazen kaçırdım sanıyorum valla
Hilal-95 Papatyamevsimi-89 elleride olablır 🤗 🤗 keske görebilsek diyorum bazen naptını karnımız şefaf olsa 🙈🙈🙈
sivlimglsh Papatyamevsimi-89 benimde ilk defa oldu böyle şimdi biraz daha sakinledi ama senin Nasıl oldu
Papatyamevsimi-89 sivlimglsh 2 güne evel baş asagi idi.ya ben sola da yatamiyorum biontech vuruldum..Sağa yatinca agriyor
Papatyamevsimi-89 secoz 2 günde pozisyon değişir mi ya :(2 gün önce baş aşağı idi hareketler göbeğindeydi simdi nasil olduysa vajinada tekmeler
secoz Papatyamevsimi-89 başıyla vuruyordur o zaman 😂 aman korkulacak bişey yok benim sürekli oluyor yorulunca 😂😂😂😂 yürüdüysen yada çok hareket ettiysem kolay dönüyor
Papatyamevsimi-89 Hilal-95 keske ya benim eşim takip ediyor kulağını karnima koyuyor ne biliyim eli ile bakiyor nerfe kafası falan diye hatta bazen hissediyor tekmesini
Papatyamevsimi-89 Hilal-95 canım adet sancısı gibi kasiklarimda agri var ya ama hareketleri pıt pıt devam ediyor
Papatyamevsimi-89 secoz ya şimdi kasiklarda igne batması gibi agri var ve canım çok acıyor hareketi de fazla degil