Belirlenmedi Merhabalar 1 sene önce 12 haftalık kürtaj oldum 1 sene sonra çocuk istedik 6 aydır korunmuyoruz ve olmuyor sizde böyle sorun oldu mu
umutluanneadayi Belirlenmedi 1 senedir deniyoruz hala olmadı 🤦🏻♀️ Rabbim vereceği zamanı bilir artık test felan yapmıyorum saldım gitti
Cigdemozcan Belirlenmedi bence psikolojik olabilir canım çok isteyince rahim kendini kasarmış olmazmış, sen zaten doğal yoldan hamile kalmışsın tekrar kalırsın doktorlarda demiş zaten sorun yok diye kendini rahatlat sadece
Kubratrn Belirlenmedi sakın stres yapmayın benim de kürtaj sonrası bir sonra gebeliğim oldu her şey kafada bitiyor bir yıl deneyin olmazsa işin ehli uzman hatta profesör bir dr a gidin her şeye baksın ben öyle yaptım
Fenciilknurhoca Sen de eşin de doktora gidin sorun kimde bakılsın belki ikinizde sorun yoktur ama dollenmeyi arttırıcı ilaç verir belki doktor. Herkesin durumu farkli oluyor. Bence başkalarında nasil olmuş diye bakma. Eşini de al güzel bi doktor bulun gidin kontrollerinizi yaptirin derim ben
Nazlii__ Belirlenmedi üzüldüm ömrü o kadarmış demek ki umarım tekrardan nasip eder rabbim doktora gittiniz mi olmayınca belki bir sıkıntı vardır eğer yoksa da el açıp dua etmekten başka birşey gelmez elimizden ama tek doktorlada kalma derim
Fenciilknurhoca Belirlenmedi daha zamanı var demekki 😊 ovulasyon testini dene. Ben bütün yolların hepsini ayni anda denedim. Soğan kürü, incir kürü, hayıt otu, ovulasyon testi, multivitamin, doktorun verdiği ilaç. Eşime keciboynuzu, çaksır otu, havuç suyu
Fenciilknurhoca Bende pko var eşimde azosperm var. Bende 6 haftalıkken düşük yaptım tam bir sene sonra hem doktorun verdigi ilaç hem de bitkisel yollarla tekrar hamile kaldım. Hangisi etki etti bilmiyorum
Belirlenmedi umutluanneadayi canm ben C life den macun aldım kullanıyorum inşallah işe yarar tavsıye ediyorum
Belirlenmedi Fenciilknurhoca bende soğan kürü yaptım incir havuç kürü yaptım 21 gün boyunca doktor sadece folik asit veriyor bu ay C life diye bi site var arkdaşım önerdi karşım macun içinde hayır otu civan perçemli Aslan pençesi çörek otu çan balı var inşallah şifası olur
Belirlenmedi Nazlii__ çok kez gittim hiç bir sorun yok diyorlar bizde istiyoruz malum doğal yollardan deniyorum taktiri ilahi
Fenciilknurhoca Belirlenmedi eşine de yedirebilirsen yedir ondan. Sperm sayısını arttırır döllenme şansı artar. Bide iliskiden hemen sonra ayağa kalkmadan 10 dk ayaklarımı havaya dikmemi tavsiye ettiler. Onu da yaptım
Nazlii__ Belirlenmedi 2 yıldır evliyim şubattan beri çocuk istiyordum Pko vardı düzensiz regli oluyordum doktora gittim bir sorun yok dedi bir folik asit dahi vermedi 3 ayım bu şekilde gitti daha sonra doktorumu değiştirdim Düzenleyici ve folik asit verdi 2 ay kullandım 3. Ay hamile olduğumu öğrendim 9 haftalık hamileyim umutsuz olduğum anda hamile olduğumu öğrendim Demem o ki ummadığın anda güzel bir haber alabilirsin kafana çok takma psikolojik bile etkileniyor olabilirsin folik asit kullanıyor musun ?