Yavrukartal87 marbling10 canim doktoruna sor ama en fazla kac mg c vitamini almalisin ona gore vitamin alirsin
marbling10 Yavrukartal87 Sağol canım bugün filyasyon ekibi gelsin pozitif olduğum netleşsin doktoruma mesaj atacağım inşallah
Deletedmom54555 Arkadaşlar benim eşim de gripti 3-4 gündür burun akıntısı hapşırdık oldu ateş halsizlik yoktu . Dün akşam bende grip oldum belirtiler aynı eşimle . Eşim iyileşti baya . Sizce grip miyim korona mı ya korkuyorum 😭
Deletedmom54555 marbling10 teşekkür ederim 🙏🏻 evet başka şikayetim yok halsizlik yok ateş yok öksürük yok
marbling10 Deletedmom54555 nezle gibi görünüyor ama dikkat edin yine de kendinizi dinleyin. Limonlu ballı ılık su için
marbling10 Pinarrr_21 merhaba, ekipler geldi bugün test yaptılar. Pozitif çıkarsa kadın doğumcunuza gidin doz arttırma konusunu o belirlesin dedi. Başka da bir şey söylemediler 🤷
bsra46 marbling10 çok geçmiş olsun 35 haftalık hamileyim bende geçtiğimiz 5 gün hastanede yattım sabah akşam iğne yaptılar kan sulandırıcı çünkü D-dimer değerim aşırı yüksekti sizde kesinlikle kan verin iki doz gerekebilir.
Belacivciv marbling10 Yaa hemen atlatırsın inşallah sorunsuz, doktorunla hep iletişimde olursun zaten. Kendine stres yapma o da bi etken sakin kalmaya bak, dualarım seninle🙏🏻
marbling10 Belacivciv Sağol canım Allah razı olsun, doktora ulaşamadım bir türlü. Ankaradan aradılar ne yapabilirim diye, zaten polikliniğe gidemezsiniz covid acile gitmeniz lazım dedi. Kötü hissedersem gideceğim bakalım şimdilik ağrı hariç sıkıntım yok
esradmrz merhaba 2 hafta arayla d dimeri yükselmiş olan var mı acaba ? Ben covid başında ve sonunda test yaptırdım iyileşmiş olmama rağmen d dimer artıyor ? aynı durumu yaşayıp doktorundan bilgi alan var mı
Fulyaaa1 esradmrz canım bildiğim kadarıyla daha 14 gün oldu doktorum covidden 2 hafta sonrasına kadar yükselebileceğini igneye devam etmem gerektiğini söyledi.