Clementinee Kızlar 18+1 haftalık hamileyim bugün adet ağrısı gibi ağrı yaşıyorum bazen geçiyor ama yine oluyor. Yaşayan varmı böyle birşey endişelenmelimiyim
Xlife00 Clementinee kuzum hamılelık bu kımısınde farklı reaksıyonlar olabilir bende öyle bir ağrı olmadı ancak senı rahatsız edecek boyuttaysa doktoruna bir görün istersen
nlycltk Clementinee bende 18+5 im bu sıralar bende de oluyor ara ara batma gibi de oluyor rahim büyüdüğü için sanırım bide bebişler daha kasıkta ya kısmen yıkarsa değil ya henüz ondan galiba kontrole de 2 hafta var benim ama normal gibi geliyor bana 🤗
Clementinee Xlife00 ya aslında gün içinde bir kaç kez oluyor ama geçiyorr 😞 ilk kez yaşadım böyle bir ağrı acaba bebek büyüdüğü içinmi
Clementinee nlycltk aynı canım adet ağrısı gibi ve batma gibi ağrılarım başladı benimde randevuma 3 hafta var henüz merak ettim bende normalmi diye 🥰
minikprensimmmm1234 Clementinee Canım o haftalarda benim de oluyordu doktor normal dedi ama her ihtimale karşı Progestan başladı fitil olarak kullandım şuan 38 haftalık oldum doktorunu bilgilendir Bi
nlycltk Clementinee bide magnezyum hapı kullanıyorum eczacıda kalmamış onun yerine toz verdi suda eriyen bende içemedim ondan diye düşüyorum birazda ben