kizannesii Müslin bez seçiminde hangi markayı tercih ettiniz?? Lcw dekiler ucuz ama çok sert geldi bana normali nasıldır bilemedigm için almadım.neyi önerirsiniz?
begumge kizannesii intaslar kumaştan kumaş olarak satın alıp terziye kenarlarını diktirdim çok kaliteli oldu ve çok daha ucuza geldi. Lcw dekiler kesinlikle çok sert.
Bahar54 kizannesii bende muslin arastiriyorum su siralar. E bebektekiler kucuk geldi bana 120*120 olanlardan alayim diyorum ama pahali geldi. Lcw dekiler yikaninca yumusuyor diyorlar. Bir de english home da olanlar da guzelmis.
kizannesii Deletedmom434 boyutu küçük müydü acaba çok ucuzmş da🙈 Bnm gittigm ebebek magazasında paketli şekilde tek renk vardı kumaşına elleme fırsatım olmadı malesef
kizannesii begumge diimi bi tek bana sert gelmemiştr diye düşünmştüm bnde. Siz memnun kaldınz mı kumaştan öyle yapmak çok daha mantıklı tabiki güvenilir ve kaliteli bi sayfaysa bnde öyle yapabilirim aslında
kizannesii Deletedmom434 bn biraz daha büyüm olanlardan da almk istiyorum havlu yerine bile hemen sarıp sarmalamak için ama küçüklerden de almak lazm çok iyi oluyomş müslinler
begumge kizannesii ben 2 kere kumaş sarın aldım oradan hiç sıkıntı yaşamadım. Pike, pazen Kundak, Müslin örtü, Müslin omuz örtüsü, Müslin mendil, emzirme önlüğü, nevresim için hep oradan kumaş alıp terziye overlok yaptırdım.
kizannesii Bahar54 ay orda da mı varmş bayadır gitmiyorum english home a🙈 Lcw dekilerden de denemek lazım aslında iyi de olabilr digerleri çok phalı. Ama tedbir olarak kaliteli bi tane almalı diye düşünüyrm zatn snra tecrübe edicez kısmetse😊
YAkyol kizannesii minicityden buyuk penye battaniye kadar olanlarin ikilisini 49 tl ye almistim yumusak sert degil hatta yikadim hala ayni
Gizem51 kizannesii kızlar müslin bez ne için kullanılıyor ilk bebeğim bilmiyorum görüyorum hep ama.nerede kullanilir bilmiyorum