dtbsra6 Üç gün önce kan testim 2 di, dün akşam 4.55 olmuş artış az mı sizce? Aslında iki kat artmış ama genelde daha fazla artıyor sanırım tedirgin oldum?
dtbsra6 melikeguneyozalp demi, burda okudum insanlarınki daha hızlı yükselmiş bi sıkıntı mı var acaba diye şüpheye düştüm
melikeguneyozalp Sıkıntı olduğunu zannetmiyorum benim 2 günde bir iki katına çıkmıyordu değerim artış %80 ile %85 arasında seyrediyordu. Çok şükür 8+2′yiz şuan. Geçen hafta kalp atışını da duyduk.😊
Sancarefeem dtbsra6 enteresan canım dur bakalım 2 gün daha bekle yine kan ver o zaman ne çıkacak duruma göre kadın doğuncaya gidersin seni üzmek için demiyorum asla sakın yanlış anlama yani sende biliyorsun değerin 5 üstü olması lazım ve 8 gün geçmiş şuan kaç binlerde olması gerekiyor doktor görmedi mi değeri peki
dtbsra6 Sancarefeem evet canım anlıyorum tabiki, doktora iki olduğunda sormuştum o da geç döllenme muhtemelen iki güne bir artışını takip edelim demişti. Sanırım reglden hemen önce yumurtlama gördüm
Sancarefeem dtbsra6 olabilir inşallah 2 gün sonrasına güzel bir değer görürsün canım merak ettim hayırlısı olsun inşallah hakkında 🤲🏻🤲🏻