minikprensimmmm1234 Bi bende mi bu sorun bıktırdı bu reklamlar sürekli videolu reklam posta girsem reklam başlıyor ya lütfen bi çözüm bulun eski hesabımı sildim düzelir se diye yeni hesap açtım yine aynı sorun
Mihriaa295 minikprensimmmm1234 ben de Bi kaç defa bu konu hakkında post açmak istedim siz benden önce davrandınız 😅gerçekten bunalttı bir süre girmemeye bile başladım tamam versinler ama o kadar sık olması bunaltıyor yoksa uygulama çok güzel
evlatkokusu0806 minikprensimmmm1234 buna çözüm yok reklam 1 kez çıkıyor demişti biri bana daha düzgün çıksa bişey demicez ama öd patlatıyor gereksiz
Feyza-nur minikprensimmmm1234 Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.💙
minikprensimmmm1234 Eylul2797_ Aynen bende öyle çıkıyorum tekrar giriyorum haydi bir oyun videosu Mario videosu geliyor
minikprensimmmm1234 Mihriaa295 Önceden böyle değildi ya artık çok sıklaştı gerçekten bir şey yapmaları gerek
Eylul2797_ minikprensimmmm1234 evet ya sinir bozucu sinirlenip hemen cıkma ya calısıyorum bu sefer uygulama sorun veriyo