kedivebebekannesi5555 Kızlar sürekli kilo veriyorum. Hamile kalmadan önceki kilom 55ti. İki hafta önce doktor baktı 53 bucuktum. Dün tekrar ölçundum 52 olmuşum. Bu normal mii ne yapmam lazimm? 15 haftalık gebeyim bu arada
Fulyaaa1 kedivebebekannesi5555 bende 15 haftalık hamileyim bende aynı sizin gibiyim bide şuan covidim onun da etkisi var halbuki doktorum 16 hafta da ki kontrolüme kilo alarak gelmemi söylüyordu 🥺
Nlfrylmz kedivebebekannesi5555 bulantılarınız devam ediyorsa bu çok normal. Kendi vücut direncinizin düşmemesi ve bebeğin kilo alması için kaşar ve ceviz tarzı şeyler tüketirseniz hem sizin kilonuz sabit kalır bulantıyı da önler hem de bebiş kilo alir.
dakpinar- kedivebebekannesi5555 canım hamilelikten önce ben de 55 dim 52 ye kadar düştüm ta kii 19. 20. Haftaya kadar sonra aldım tabi mide bulantısı ve tiksinmekten yemek yiyemedğğğm için kilo verdim ben ama siz de bulantı falan iştahsızlık yoksa doktorunuza danışın ama bunlar varsa normal 🥰🌸
Elika0 kedivebebekannesi5555 ben 7 kilo vermiştim 1 ayda. Korkma hiçbirşey olmaz. Benim doktorum o kadar iyi ki kilo veriyordum sürekli ve bana hep diyordu ki ne güzel doğumdan sonra çok uğraşman gerekmeyecek boşver daha iyi. Tabi bebeğin boyu ve kilosu hep normaldi. Ben kilo versemde bebek vermiyordu. Bebek kilo vermediği sürece sorun yok canım
ZeynepUstaaa kedivebebekannesi5555 ben toplamda 5 kilo verdim şuan 37+0 haftlığım ve 4 kilosunu anca almışım 1 hafta sonra doğumum var
Bebegim000 Bence normal ilk 3 ay zaten beslenemiyoruz iştah kapalı oluyor bende 55 ile kaldım 50 ye kadar düştüm şuan 20 haftalık olduk tekrar 53 olmuşum iştahımda artmaya başladı bence şimdiden sonra alınıyor ☺️
bukbuk_bjk kedivebebekannesi5555 16 haftalık hamileyim 6.5 kilo verdim henüz almadım ve bebeğim gayette sağlıklı her şey iyi gidiyor telaşlanma :))
gbyalcin kedivebebekannesi5555 18-19 haftaya kadar ben de sürekli kilo verdim sonra bulantılar geçince yavaş yavaş almaya başladım 😊
AnnelikHayali kedivebebekannesi5555 bende de durum aynı. Bulantı ve kusmalar yaşadıysanız çok normal. Bebeğinizin gelişimi güzel gidiyorsa sıkıntı etmeyin. Bu haftalardan sonra ancak alınabiliyor kilo. ☺️
dakpinar- ZeynepUstaaa oyyyy kıyamam Rabbim tombişleştrisin inşallah kuzunuzu 🤲🏻❤️ Kılo çok almadığımız zaman bebıslerımız zayıf mı oluyor bilmiyordum 🥺
Lyll kedivebebekannesi5555 14 haftalık gebeyim 57 ile hamile kaldım şu an 52 kiloya düştüm hala alamadım ama bende mide bulantısı kusma çok var
SedanuKocabey kedivebebekannesi5555 merhaba ilk üç ay içinde ben de 3 kilo vermiştim. Çok rahatsızlandım bulantım falan olmuştu. Bulantı ilacından sonra kendimi toparladım. 5 kilo aldım 🥰 belki sen de çok rahatsızlanıyorsan ondan vermiş olabilirsin sağlıkla kucağına al bebişini inşallah 🥰🌸
kedivebebekannesi5555 SedanuKocabey teşekkür ederim canım ♥️ inşallah hepimiz sağlıkla bebeğimize kavuşalimm
ebruzb kedivebebekannesi5555 18-19.haftaya kadar bende kilo veriyordum sonra almaya başladım durduramıyorum artık😂