La_Liberte Fatossst tebrik ederim gebelik şu an var. İki gün sonra tekrar baktırırsınız. İki katına çıkması gerekiyor. İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz 😊🙏🏻
Powergirls Minik_mucizem2 inşallah canım bu ay umudum var olması için sorun kalmıyor Allah verirse inşallah olur 😁
Minik_mucizem2 Fatossst rica ederim. 5 in üstü gebelik var demek oluyor sizinki 128 cıkmış . Belirtileriniz neydi
Powergirls Minik_mucizem2 kullanıcı isimleri hiç iyi değil unutuyor insan kimin kim olduğunu bi seni unutmadım 😁😊
Fatossst Minik_mucizem2 mide bulantısı kasık ağrısı bel ağrısıydı belirtileri ama ben bunları ilk haftadan hissettim doktora gittim 5.8 çıktı olmayabilir dedi bu hafta tekrar kan verdim 128 çıkmış yükselmiş yani ayrıca 2 ay öncede düşük yaptım kürtaj oldum üstüne ilk ilişkide tuttu çok şükür
Minik_mucizem2 Fatossst benimde bel ağrısı kasik ağrısı halsizlik , göğüs agrisi ve şişkinliği, mide ağrım karin ağrım var . Sürekli acıkıyorum bu bikac gündür böyle belirtilerim var adetime 9 gün kaldı ama adetimden neredeyse 12 , 14 gün önce başladı