zahidinannesi Emzirme atleti sütyeni, bunlara gerek duyulur mu? Philips Avent silikon göğüs kalkanım var, göğüs pedine ihtiyacım olur mu.
ecebyrktr zahidinannesi emzirme atleti kesinlikle öneriyorum gün içinde evde kışın çok pratik oluyor emzirme sütyenide dışarıda pratik oluyor.
Kurabiyecik zahidinannesi kalkan göğüs ucunu korumak için, ped ise ilk aylarda sürekli akan ve taşan anne sütünün kıyafetlere taşmasını engellemek için. Yani ikisi farklı şeyler. Göğüsler ilk aylarda terbiye olmadığı için sürekli süt akıyor. Ped kesinlikle almalısın. Emzirme atleti ve sütyen de kullanım açısından rahat oluyor. Tercih senin tabi
MercimekveAnnesi16 zahidinannesi ben emzirme sütyeni aldım bi tek atlet almadım göğüs kalkanım var ped de almadım
Hafizeplt zahidinannesi e bebekten desteksiz emzirme sütyeni almıştım işimi çok kolaylaştırıyor 30 liraydı galiba.. göğüs pedi de göğüsüme ilk başta sürekli krem sürüyodum sütyenr bulaşmadın diye kullandım hemde göğüs ucun belli olmuyo onunls iyi oluyo 😅
Hilal-95 ecebyrktr kız allah askına o atlet nasıl bsy ya yada bnmkı tuhaf nasıl giyilıyor🤣🤣 neresi ön neresi arkası merea başı sonu sütyeni anladm ama atlet bnmkı bi tuhaf🤣🤣
ecebyrktr Hilal-95 https://www.google.com/search?q=nbb+emzirme+atleti&client=ms-android-huawei-rev1&biw=424&bih=779&tbm=isch&prmd=snixv&sxsrf=AOaemvLA8fmhs3lJbRA3z4DZEkex8nFrfg:1632756411568&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwid_6jPu5_zAhWgSfEDHU9ABe4Q_AUIGSgD#imgrc=r2dJQJ6uASV4rM ben şunu kullanmıştım nasıl karıştırdın ya önü arkayı😀
sivlimglsh zahidinannesi ben yaz kış atlet gitmediğim için emzirme atleti almadım. Emzirme sütyeni de hiç hoş göstermiyor büyük göğüslü biriyim normal kullandığım rahat sütyenleri kullanmaya devam edeceğim. Göğüs pedi bence gerekli çok pahalı da değil bence alınmalı.