Yagmur00 Yarın randevum war cok heycanlıyım 1 bucuk aydır gidemedim randevu bulmadım oyuzden cok heycanlıyım acaba yuzunu gostercek mı bızım kı hep poposunu gösteriyor bana kilo aldımı tabı hergun tekmeler yiyorum daha cok heyecanlanıyorum 🥰🥰🥰
poyrazinannesi3547 Yagmur00 bizimde yarın randevumuz 25 +3 haftalık hamileyim şeker yüklemesi testine gtcem bakalım umarım temiz çıkar çok stresiyim kesin şeker çıkar diye düşünüyorum
Yagmur00 poyrazinannesi3547 dun atmıs tim bu postu canım bugun gıtcem ben 🙈stres yapma banada dedı doktor suyun fazla sekerın war falan dedi 2 hafta seker yemedim vb seyleri gıttım suyum normal sekerim dw yoktu canım allahın izniyle sendede olmaz canım
poyrazinannesi3547 Yagmur00 şimdi gördüm ben canım İnşAllah hayırlı haberler alırsın sende insan merak ediyor şükür hareketlerini hissedince içimiz rahatlıyor bi nebze ama işte görmek iyi olduğunu bilmek daha farklı tabiki 🤲🏻
poyrazinannesi3547 Yagmur00 bakalım inşallah çıkmaz diye dua ediyorum aslında tatlı ve çikolatadan tiksindim ama hamurişine dayanamıyorum korkum bu yüzden
Yagmur00 poyrazinannesi3547 bem cok yiyordum tatlı hamur kızartma falan halada yerim sıkıntı cıkmadı sukur 🥰🥰🥰
poyrazinannesi3547 Yagmur00 bende aynı işte ondan stres yapıyorum bakalım inşallah temiz çıkarda belli olmuyo bu şeker