Dilekcnkn 1225 Valla 30 haftadan beri yaşıyorum enfeksiyonumda var 2 kez ilaç kullandım şimdide antibiyotik kullanıyorum , 37+1 haftalığım sinir oluyorum yemin ederim
Vera18 1225 enfeksiyon mu var acaba bir idrar baktırın isterseniz. Benim enfeksiyonum var gebeliğin başından beri sarı sümüksü akıntım var 🤷♀️
muges44 Yaaa bende de var 2 3 haftadır afedersiniz sarı mı desem yeşil mi desem geçmiyorda bir türlü nedendir acaba
BabyBabyy01 muges44 bendede sürekli başından beri bı yeşil bı böyle peynirimsi beyaz akıntı oluyo ne fitiller antibiyotikler kullandım genede banamisin demedi
Vera18 BabyBabyy01 muges44 yalnız değilsiniz benimde öyle kullanmadığım ilaç, fitil, şase kalmadı 2. Aydan beri kurtulamadık doğuma enfeksiyonla gireceğim heralde 🥺
muges44 Ayse254 Aslında ilk başlarda yoktu ama 1 2 haftadır kasıklarımda ara sıra sancı mı desem böyle batma tarzı bıçak saplanır gii..enfeksiyon yani belli
Meltem1991 Kizlar bnde 35 haftalığım akintim cok oluyor enfeksiyon olduğu icinmi öyle oluyor doktorum idrar tahlili istemişti daha yaptiramadim onami işaret acaba 🤔🤔