gbyalcin Sehnur ne güzel, benim de ablam abim yok ama bi tane kız bi tane erkek kardeşim var. Kız kardeşim mediamarktta küçük ev aletlerinde çalışıyo. Reyon yaptıkları günleri evde gelişinden anlıyoruz artık eşim de ben de. Beti benzi atmış oluyo çocuğumun yorgunluktan ama diğer günler iyi çok yorulmuyorum diyo zaten kendisi de😂
Sehnur gbyalcin bende ablama gitmiştim doğum yaptığında yardıma bi seneye yakın kaldım yanında kardeş iyi oluyor ya keşke benim de olaydı 😂
BKF 1999luanne bende böyleydim herkes senin kesin oğlun olcak diye bana empoze ettiler ailede de kız olmayınca dedim herhalde erkek ben hiç Kız kıyafeti bakmadım ama kızım olcak bugün detaylı da dedim hocam bu sefer de kız derseniz öyle inancam baya ayrıntılı gösterdi bak bu kız dedi 😂😂
Sehnur BKF benim de doktorum öyle dedi dedim millet erkek diyor eşim de artık acaba erkek mi demeye başladı diye doktor da hee beklesinler onlar erkek dedi 😂
gbyalcin Sehnur görümcemle bir olmuşlar neymiş onlar bakıp büyütecekmiş 😂 kayınvalidem de diyo ki doğunca annesi bu ağlıyo diye gelinimin üstüne atıp kaçacaksınız artistliğe lüzum yok 😂 ama yardıma gelecekler en azından kırkım çıkana kadar. Siz yalnız mı kalacaksınız
Petyynut 30 haftalık hamileyim en başından beri yüzüm gözün değişmedi burnun şişmedi yüzünde leke çıkmadı erkek mi acaba diyenler var 😂 leke var ama yüzümde çıkmadı afedersiniz tüm genital bölge, koltuk altı leke oldu açıp göstereceğim en son artık yetti 😂😂
Sehnur Petyynut AA nasıl leke oldu ki benim de boynumda ve bacağımın arasında küçücük et beni çıktı hamilelikten miş 😂
Sehnur gbyalcin yok annem gelir yanıma da annemle kafalarımız çok uyuşmuyor herşeyime karışıyor bende sinir oluyorum bi hafta yardım etse yeter zaten yeğenlerimi de ben büyüttüm çok zorlanmam 😂
Kaderyas001 Sehnur 29 haftaligim canım aynen valla herkes erkek diyor bakalım hayırlısı olsun da gerisinin hiç bir önemi yok sağlıkla gelsinler 😅🙏🧿
gbyalcin Sehnur anneler öyle ama. Benimki de mesela şunu şöyle yap diye şimdiden akıl veriyo yanlış bişeye hayır anne o öyle değil diyorum. Nerden biliyosun diyo ben bu işin okulunu okudum o kadar da bileyim diyorum. Ohoo okumakla olsaydı diye doktorlardan bile iyi bildiğini iddia ediyo 😂😂 siz şanslıymışsınız bizim iki tarafın da ilk torunu o yüzden kimsede deneyim yok annelerimiz hariç 😂
Petyynut Sehnur karardı kimi insanın yüzünde ya da boynunda oluyor bir arkadaşımın erkek çocuğu olmasına rağmen yüzünde baya vardı kararmalar ve boynunda benim de koltuk altımda ve özel bölgede oldu ama doğumdan sonra geçiyor o yüzden takmadım iyi ki yüzümde değil diye şükrettim 😂
Sehnur gbyalcin benim annem evimdeki eşyaya bile karışıyor 😂 evet her iki tarafında ikinci torunları 😊
honeysmom Sehnur Hurafe hep bunlar, hamilelere hep ayrı bir güzellik gelir ister kız olsun ister erkek, anneliğin getirdiği güzellik bu bence 🥰
gbyalcin Sehnur karışır valla inanırım çünkü benimki de öyle. O yüzden uyarırım bazen karışma diye öyle deyince de küsüyo ama ev benim evim, ben bi bireyim. Evli barklı bi insanım bunu kabullenmesi lazım 😂
Sehnur gbyalcin aynı benim annem 😂 o gelmeden önce herşeyi kaldırırım gözüne batmasın diye beni darlıyor yoksa 😂
gbyalcin Sehnur kaldırsan ne kardeş o orada olmuş mu diyo ben seviyorum diyorum böyle ev mi olur diyo 😂 taktığı şey de kitaplığımın salonda olması
Fatma_3858 Sehnur bende cirkinlestim ama erkek detaylı ultrasonda gösterdi de bebek hep batıl inanç 😅