Mlksglk normalde ozele doktora gidiyordum ama dogum yaptirmiyordu. Bende 30+4te devlet hastanesine doktor secmeye gittim bi bakayim nasillar hangisi iyi diye.. bi tanesine girdim nst istedi ve cok fazla sancim cikti. Hemen serum bagladilar ve tekrar nstye aldilar.. gelen hissetmiyor musun diyor giden hissetmiyor musun diyor bende hayir diyorum.. sancilarim 100un uzerinde cikiyormus.. acilmama baktilar 1.5 cm acilmam varmis ben şok tabi ne icin gittim neyle karşılaştım..
Bir hemsire geldi bak canim sen dogum surecine girmissin burda yenidogan yogun bakim yok burda dogum yaparsan seni sevk etmek zorunda kaliriz bebeklerin ortada kalir bu gece hemen en yakin yenidogan yogun bakimi olan baska sehre git dedi.. annemleri de ikna etti biz hala şoklardayız 😂 hastane cantam bile hazir degil eve geldim hemen apar topar canta hazirladim ve 3 saat uzaklıkta baska sehre gittik.. hemen yatisimi yaptilar cunku inanilmaz sanci cikiyor ama ben bir sey hissetmiyorum.. 3 gun serum igne fitil ilac derken sancilarim durdu.. 3 gun sonra kontrol olmak sartiyla çıkışımi yaptılar.. esim ve ben bilmedigimiz yerde gittik bi yer tuttuk pandemiden dolayi her yer kapali zar zor bi yer bulduk.. 3 gun sonra kontrole gittim ve tekrar sancilar baslamis acilma 4cm olmus.. acil sezaryene alinacaksin dediler.. apar topar ameliyata aldilar beni 31. Haftada.. zor zamanlardi ama cok sukur geride kaldi 😊 allah o hemsireden razi olsun beni yonlendirdigi icin belki de bebeklerimi kaybedecektim