Newmomadayi aslinda izlicek birsey yok hatta aksine o videoyu izlersen daha cok tedirgin olursun oncelikle hic sıkma kendini vaktin olduğu icin kendiliginden acil istiyor doktor buyuk ihtimalle bol bol merdiven cik in sicak suya gir otur 1-2 saat eger olurda suni sanciyla baslarlarsa mutlaka ilk hareketin secde pozisyonu olsun cunku en iyi açan o suni sancida birde catala cikinca evet bir tedirgin oluyor insan muayene olurken cunku uyusmuyorsun korkuyorsun bu herkesde oluyor ama o dogum sırasında gelen ikinma istegiyle inan asagida napiyolar unutuyorsun bile ama ikinma tekniklerini ogrenebilirsin cunku dogru ikinma cok onemli hem bebegin hemen dogmasi icin hemde senin az dikisin olmasi icin ben ilk dogumumda catala ciktigimda hicbirsey hissetmedim inan bana hatta sohbet muhabbetle atildi dikisim herkesin bunyesi aynı olmuyor kimisi hissediyor kimisi hissetmiyor ben hicbirsey hissetmedim ve ikinciye hamileyim suan korku panik yok biraz uzun oldu ama seni aydinlattigimi dusunuyorum acikcasi