Zeynepp97 İlk gebeliğim 15+5 haftalığız henüz erken galiba hissetmem için sizler kaçıncı haftadan itibaren hissettiniz 💜🤰
_ipekkkkk Zeynepp97 Ben 17 haftanın sonlarında hisetmeye başladım pıt pıt diye şuan 21+2 hergün hissediyorum Allah’a çok şükür 🤲🌸 Doktor zayıf olduğun için erken hissedersin demişti
Mrv1007 Zeynepp97 benim 14+6 bugün, çok aceleciyim bu hissetme konusunda. Hareketlerini hissedince sanki içim rahatlaycak gibi, böyle her şeyden habersiz var mı yok mu belli değil ne karnım büyüyo ne hareket ediyo 🤣inşallah hemencik hissederm 💋💋
_ipekkkkk Zeynepp97 öylemiş canım bende bilmiyordum doktor dedi sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil 🤲🌸
Zeynepp97 Mrv1007 Evet benimde öyle hamileliğin başından beri ne bulantı ne aşerme hiç bir şey yok sanki hamile değilmişim gibi geliyor 😂😂 Muaneye gittiğim de hamile olduğumdan emin oluyorum sonra geri aynı döngü 😂
Mrv1007 Zeynepp97 ah bana tek hatırlatan şey bitmek bilmeyen bulantılarım maalesef. Serumluk hastanelik oldukça tamam diyorum bebiş iyi ama ben kötüyüm 🤣
fyznrilter Zeynepp97 benimde ilk gebeliğim 16. Haftada hafif hafif hissetmeye başlamıştım. 19. Haftada tam net belli etmeye başladı kendinisini 😍 suandada 28. Haftadayız
badembid Zeynepp97 ilk gebeliğim benim ,19+5 de hissettim şimdi 26+6dayız eşim bile hissediyor gümbür gümbür 😍😍♥️💜