anne-li1 Kızlar 24 haftamdayim. Doktor bebeğin başı aşağı dönük dedi .cok da açıklama yapmadı bende üzüldüm soramadım. Boyle durum yaşayan var mı ne yapmalıyım yoksa acaba kontrolde mi pozisyon olarak öyle duruyordu
gozde3592 anne-li1 canım kanala girmediği sürece erken doğum riski yokmuş benimkide 27-28 arası döndü 31 oluyoruz❤️🙏🏻Gönlünü ferah tut
Yagmur1907 anne-li1 benim hep öyleydi 😂😂 korkma kanala girmediği sürece. Birşey olsaydı doktor söylerdi 😌
Zeyyyn anne-li1 normalden biraz erken doğum pozisyonuna girmiş benim 28de dönmüştü daha dönebilir de yani belli olmuyor baş aşağı olup tekrar makat geliş de olan var kanala girmedikçe bir sıkıntı yok
elisss_61 anne-li1 Benim ilk gebeliğimde kızım hep baş aşağı pozisyondaydı erken doğumla alakası yok kimi çocuk öyle duruyor kimisi baş yukarda bu keyfi doğum geldiği anlamına gelmiyor canınızı sıkmayın ben 40. Haftam bittiğinde yaptım doğumumu ilkinde öyle durumda.
Mervebyr Bende dün gittiğimde başı aşagıda dedi 25 haftalığım bende ama olabılıyomuş öyle çok fazla yürüme dedi eşi yukardaysa bişey olmaz inşallah
elmaliturtamm anne-li1 benim bebeğimin detaylı ultrasondan beri aşağıda 😂 zaten ölçerler rahim uzunluğunu vs benim ölçtüler bir risk yok o yüzden dediler 39.haftamdayıö hepte aşağıdaydı başı