gldndal Selam hepinize iki gündür baş ağrım var parolda kesmiyor malum farklı ilaç da kullanamıyoruz.. varmı bildiğiniz farkli yöntemler
incisu gldndal benimde iki gün geçmedi bugün de başım ağrısaydı gidecektim tansiyonumu ölçtürmeye sizin çok kötüyse gidin en yakın sağlık ocağına canım ne olur olmaz
Seymaben gldndal bende küme baş ağrısı oluyor baş ağrısının en şiddetlisi diye geçer hamileyim ilaç falanda kullanamıyorum bari yaptıklarımı söyleyeyim karanlık bi odada uyumaya çalışıyorum ağrıyan bölgeye soğuk uygulama yapıyorum belki sizede iyi gelir🥺🙏
ParkAys gldndal ben AKUT migren hastasiyim. Ilk 4 ayim hamilelikten degil bas agrisindan kaynakli kusmalarla gecti. Esim her aksam ve sabah ayaklarimi ellerime ve basima masaj yapti. Agri gecmedi ama rahatlama sagladi. You tube da videolari var hangi bolgeye masajin nasil yapilmasiyla ilgili. Izleyebilirsiniz. Doktorum bana ilac alma dedigi icin agrilarim 4 gun suru yordu ve her hafta mutlaka bas agrim oluyordu. Akapunktur tedavisi aldim ama yine fayda etmedi… kusmalarin eslik etmesi cok kotuydu. Nane yagini burnuma hafif surup disarida yuruyuse cikiyordum. Ama dedigim gibi herkeste etkisi farkli. Ben cok agir atlattim o sureci. Cok gecmis olsun
gldndal ParkAys sizin ki çok ağırmis çok geçmiş olsun.. sizin yazdiklarinizi okuyunca kendi halime yine de şükür ettim. Dilerim en kısa zamanda kurtulursunuz baş ağrısı çok kötü bişey gerçekten hele birde kusma eşlik ediyorsa..
Mimik Migrenin varsa, dinlenebildigin kadar dinlen..keza yoksa da dinlen… Mentol tasi var, adi migren tasi olarak da geciyor, onunla anlina sakak ve kaslarina iyice masaj yap… Benim oyle tamamen gecmese de cok cok hafifliyor…
Bktece gldndal benimde sık sık oluyo parol kullaniyorum bazen de bi havluya buz sarip agriyan bolgeye masaj yapar gibi gezdiriyorum gercekten ise yariyo bi denemeni tavsiye ederim