Anonimsss instagramda cinsiyet planlama yaptıran oldu mu ücret ne kadar? Eşimle denemek istiyoruz ve ben bi sakıncası olduğunu düşünmüyorum herkesin kendi fikri. Tecrübeleri olanlar paylaşabilir mi? hesabı açıp bunu mu sordun diyenler tanınmak istemiyorum 😂
sessiz_oyuncu Anonimsss canım bilmiyorum yaptırmadım çok karşılaştım o sayfalarla yaptıranda birsürü kişi var tutanda var. 😇 zaten iki ihtimal var 😅 sayfaya msj atıp öğrenin sanırım kız bebek tutturmak daha zor diye bliyorum bu arada 😆
Papatya2768 Anonimsss canım bi sayfa var sakın inanma tutmayınca beni engelledi. Ama cinsiyet tahmini melek var onun sayfasına bi bak istersen o kişi daha ilgili ve umut dolu
Elika0 Kız ne gerek var aç Çin takvimini 😂 ben Çin takvimine göre yaptım ne yalan söylimmm. Bende tuttu bedavadan😂
Elika0 DerinMavii bilemiyorum tabi şans mı nasip mi . Ben kız gösteren aylarda hamile kaldım kız görünüyor 🙏 sağlıklı doğsun da
zekendir Esra ezmeci var psikolog onu takip edebilirsiniz bu konuda çok soruluyordu, paylaşacaktı.erkek için sodyum potasyum vücutta fazla olmalıyken kadınlar da magnezyum kalsiyum diye biliyorum .Rabbim gönlünüze göre sağlıklı bir evlat versin .