ftmfts 26 haftalik hamileyim bebegim hala kafasi yukarida asagiya dönmemiş ayni durumu yasayan varmi? sizin bebisleriniz kacinci haftada döndü?
begumge ftmfts en son 30. Haftada doktora gittim çocuk maşallah yazısı gibi sağdan sola duruyordu. Daha çok erken değil mi dönmesi için?
Bebikimm Ben de 26+3 haftalığım.. Bebeğim hala yukarıda.. her hamilelik farklıdır illa ki ama genelde 30 haftadan sonra dönermiş diye biliyorum....
ftmfts goncasln 24.haftada donuyormusta. internette okudugum bilgilerde de öyle diyor. benim suyum fazla bebegimda olmasi gerekenden iriymis ondan biraz stresliyim.
goncasln ftmfts yeri şuan geniş sürekli pozisyon değiştiriyorlar. Benim 27.hafta kontrolümde doğum pozisyonundaydı 29 da tam tersine dönmüştü mesela kendinizide bebeğide strese sokmayın derim 🌸
Aiteh goncasln tovbe yarabbi ya kafalari guzelmis her halde. Hamilesin canim dikkat et kendine ve 2 gunde bir kan ver artimina dikkat et eger 2 kati artarsa sorun yok Rabbim Saglikli etsin
Minikmucizemmm ftmfts 28. Haftada benim de bebeğim tersti 34. Haftda normale döndü şuanda da 37+5 günlük olduk Canını sıkma döner inşallah
belizdoruk ftmfts canım normal ben 26 haftada pozisyon ayniydi 30 da doktor baş aşağı gelmiş dedi 30 da sonrasında değişiyor
gonulcelen ftmfts resmen bugün bunu düşündüm instg bazen fotoğraf görüyorum hafta hafta bebegim anne karnındaki duruşu falan hep ters dönmüş görünüyor 25 haftadayım ama benm ki sanki hala yan gibi hareketlerden hep onu anlıyorum 😕
Cigdematasoy Ben bugün gittim doktora 30+3 haftalığız bebek aşağı dönmüş dedi iki gün sonra rahim ağzına bakıcak açılma varmı diye ona göre bişe yapıcakmış