Gizemin-minnakI @Bebiscann mercimek çorbası taze fasülye salata var akşama🥰… patates püresi eve ya erişte yapabilirsiniz .
PrensesFiona Bebiscann yanına bi salata ya da cacık yap yeter canım hatta seviyosanız direk ot yıka koy. Ben etli patates yemeği pilav cacık yapacağım.
Bebiscann goktugun_annesiii ohhh kuru fasulye hastasıyım ama bayadir yiyemiyorum mide yanmasından dolayı afiyet olsun size cnm🥰😍😋
Adakbebek2020 Bebiscann dolapta patatesli bezelye var. Dün yanına kıymalı soslu makarna yapmıstım.makarna bitti ama bilmiyorum bugun napsam🤨
Zelsonr Bebiscann Aynı bende öyle yaa. Ve çok zorlanıyorum yaparken 39+1 haftadayım hâlâ yemek yapıyorum 😔 Biber dolması cacık ve hava soğuk içimiz ısınsın diye salçalı soğanlı mercimek çorbası yapıcam🤷😋 Yani plan bu inşallah yapabilirim
Bebiscann Zelsonr sizj anlıyorum canım benimde 10 gün sonra doğumum var Sezeryanla bende zorlanıyorum baya az kaldı ama sabır biraz daha sizde sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah 😍🤲🤲🥰
Bebiscann Koylu_guzeli sen tatlı nı da yapmışsın canım 😍 ellerine sağlık, ben bu aralar anca yemeğe yetisiyorum göbekle
Koylu_guzeli Bebiscann teşekkür ederim canim valla bugün hamaratligim tutmuş hem yemek hem temizlik tatli hepsini çıkardım tabi yarına saglam çıkarsam 🤣🤣🤣🤣