gage Ben bugün 24+6 tüm Doktor bana 25. Haftadadir diye rapor verdi. Sizlerde haftanizla uyumlu mu verdi, nasıl oldu? Raporda biten hafta mi yoksa olduğumuz hafta mi yazılıyor? Bu durumda doğum sonrası izinde yanma olur mu acil bakar mısınız?
tlnnlt gage idari izin olduğu için aktaramazsın zaten bende 24 hafta aldım izne çıktım aynı gün aldım
gage birsusamtanesiydin 24+0 ken 24 diye mi rapor verildi size? Benim kafam karıştı 24+6 yım 25 diye rapor verdi doktor, bu mantıkla 41. Haftam (doğum sonrası ilk haftam) daha 40. Haftadayken başlamış olmuyor mu? Hak kaybı olmaz mı bu şekilde? Doktor daha kardasin diyor ama kafam almıyor lütfen yardımcı olur musunuz düşünemez oldum.
gage tlnnlt aktarmak değil niyetim.soylemeye çalıştığım şu. Şu an ben 24+6 yım ama 25 diye rapor verildi.simdi ben 41. Hatada dogum sonrası ilk haftama 40. Haftadayken girmiş oluyorum durduk yere doğum sonrası iznim yanmış olmuyor mu ? Doktor kardasin diyor ama nesi kar bunun anlamadım lütfen bakar mısınız? Geri dönelim hastaneye ona göre?
gage Hafta olduğunda aslında ben 31 de oluyorum mantıken?yanlış mı dusunuyorum? Raporda girilen hafta mi yazılıyor olduğumuz gün mü ? Yani 25. Hafta demek 25+0 mi 25+6 mi oluyor?
tlnnlt gage önemli olan doktorun verdiği rapor 25 veya 26 idari izne ayrılırsın 32 de zaten tekrar gidip çalışabilir veya çalışamaz raporu alacaksın