Fatmahsun 14 haftalık hamileyim halen kusuyorum. sabahları safra suyu gibi sapsarı kusmalarım oluyo. Zofer Zofran kullandım ilaç bitince etkiside bitiyor. Sizde de devam ediyor mu bu haftalarda. ya da iyi gelebilecek ne yapılabilir ?
deletedmom734 Fatmahsun sabah safraları başladıysa geçiyor demektir az kaldı sabret benim öyle oldu bir süre kalkar kalkmaz çok şiddetli safra kustum ama gün boyu iyidim sonra oda bitti
gonulcelen Fatmahsun tam anlamıyla 22 gibi bitti ama 18 den sonra ara ara özellikle birşeyden tiksindigimde ara ara diş fırçalarken gibi anlarda yaşadım
Kubranurbulur Fatmahsun off bende 14üm bitmiyorr 😞 ama olsun iyi düşünüyorum bebişim içerde büyüyor ❤💞💕 kusmalarımı onu hissermek diye düşünüyorum 💕
Denizkizi Fatmahsun valla gecmıyo canım ben 20. haftamdayım hala kusuyorum benım sabah kusmalarım hıc olmadı ama ogleden sonra fena baslıyo doktorumun verdıgı vıtamın ve demır ılacımı kullanamıyorum😢
Hulyarecep Ben 27 haftalık oldum hala bulanıyor ☺️ İlaç kullanıyorum sanırım sonuna kadar böyle gidecek