Gzmhsyn 18+3 oldum bugün sağlık ocağına kan verdim birde tetanoz aşısı oldum korktuğum kadar olmadi allahtan 😁 alışverişe başlamadım hala bekliyorum 2 hafta sonra detaylı utroson giricem sıra aldım kafamı karıştıran bisey var kızlar detaylı için radyoloji den sıra al dedi doktorum onlar anlıyorum bu detaylidan onu merak ettim bide covit aşısı olan var mı bende olmayı düşünüyorum😖
cerenmina Gzmhsyn ben perinatoloji uzmanından aldım detaylı için. Gecen hafta çarşamba hem tetanoz hem covid asisini aynı anda oldum. Cok şükür kol ağrısı dışında bir şey olmadı. 3 doktora da danıştım asi olmak için 3 u de olabilirsin dedi.
Asiyes Gzmhsyn radyoloji ve perinatoloji aynı değil bence detaylı ultrasona muhakkak perinatoloji de yaptırmanız gerekiyor , detaylı ultrason da radyolojiler bir çok şeyi gözden kaçırabiliyor
Gzmhsyn Asiyes gittiğim hastanede var mı bilmiyorum doktoruma tekrar sorucam ona gitmek istiyorum bende
Asiyes Gzmhsyn başka yerde , veya klinikleri olup direk bu işi yapana gidin mutlaka Allah korusun bir sorunu vardır görünmez sonra pişman olmayın , bende bi perinatolog takip ediyorum asla radyologlara bırakmayın bu işi diyorlar ki haklılar