Ceren_ Kızlar lütfen cevap verirmisniz 3 tane kaybım.var şimdi tekrar hamileyim 4+4 haftalık ama hiç bulantım Fln yok endişeliniyorum inşallah bu saglıkla yavrumu kucagıma alırım
umudumvar2 Ceren_ kayıplar için ekstradan progestan kan sulandırıcı kullanıyor musunuz bence hemen doktora gidin önlem amaçlı ilaç yazar
kadifemsii Ceren_ her gebelikte bulantı olmuyor ve zaten erken henüz . Doktora gidin düşük önleyici iğne ilaç falan verir düzenli kullanın dinlenin birşey olmaz inşallah sağlıkla kucaklarsın
gunesligun Ceren_ bulantı hiç olmayablr. Zaten çok erken. Genelde 6. Haftadn sonra başlar kayıplar nasıl oldu. Gelişmedi mi
Seymaben Ceren_ her gebelikde bulantı olmaz 10+6 haftalık hamşleyim en başından beri minicik bile bi belirtim yok endişe etmeyin🙏İnşallah sağlıkla kabulursunuz
Ceren_ umudumvar2 gttim doktora ama kan sulandırıcı kulanmama gerek yok dediler eşimde sperm dna hasarı vardı şimdi onu düzelttik
Ceren_ kadifemsii gttim canım doktora 15 gün sonra gel dedi inşallah hayırlısıyla bu sefer kucagıma almayı nasip eder rabbim