Mizgin2020 Kızlar 2 yıldır bebeğim olmuyor ne yaptıysam olmadı malesefff adana da yakın zamanda cektirdiginiz özel veya devlet teki fiyat bilgisini benimle paylaşabilir misiniz
Bedriye12 Mizgin2020 devleti bilmiyorum ama bi tanıdığım İstanbul’da özel bi hastane de 5 bin liraya çekildi
EsrSvm Mizgin2020 İstanbul da özel bir merkezde geçen sene 850 TL ye çektirmiştim canım ❤️ Bulunduğun ilde belki daha uygun olabilir
Mizgin2020 Mucizebebis01 sehir hastanesini arıyorum bir türlü cevap vermiyorlar ya ilgili sekretere bağlıyorum diyor ilk açan ama o aktardığı kişi cevap vermiyor
Powergirls Mizgin2020 ücretsiz canim orda çekil ben gereken şeyleri devlette yaptirdim tedaviye de özele gidiyorum
EsrSvm Mizgin2020 Doğrudur kuzum orada araştırma hastanesi falan vardır sanırım oralara da sor muhakkak ücretini
umudumvar2 EsrSvm en iyisi İstanbulda Cevat Bayrak fiyatı da ortalama diğer yerlere göre ,Cevat hoca sağolsun hsg lerimi gönderdim orada cektirmediğim halde yorumladı
EsrSvm umudumvar2 Bana bizzat kendisi çekti canım.Ben de araştırdım en iyisi orasıydı Şişli Echomar da kendisi ❤️
Ozbur Mizgin2020 ben 2019 da şişli echomar Cevat bayrak çektirdim. 600 tl. Ve hiç acımadı tavsiye ederim ben Mardin’den gittim çektirdim geri döndüm.
Mizgin2020 Ozbur şuanda bitek adana da cektirwbilirim acısı umurumda değil inan yeterki bebeğim olsun