birmavihikayesi Ebusss1 çok güzel bebeğinizin kilosu yediğiniz önemli şeyler varmı yazarsaniz sevinirim benim ki 35 hafta ,2300 Gr doktor 3 hafta geriden geldiğini söyledi
Sogancik Gozde939e99e Bu haftalarda iyice kilo alır canım. Kimisinin 2 kilolarda oluyor kimisinin daha az. Protein ağırlıklı beslenmeye çalış.
Ebusss1 birmavihikayesi yani herşeyden yiyorum meyve çok yiyorum illa kilo aldırmak için yediğim bişry yok
birmavihikayesi Gozde939e99e 35 haftaligim ,2300 dedi 3 hafta geriden geliyor dedi bana bugun beslenmeme de dikkat ediyorum ama nasıl oluor anlamadim
Helpmee birmavihikayesi gerçekten şuanda doktorların ağzında hep bir gelişim geriliği var Hem çevremde hem burada bebekler baya geriden geliyor neden oluyor anlamıyorum bende dikkatli ediyorum bendede var
birmavihikayesi Helpmee valla çok kötü oldum duyunca 3 hafta bile çok fazla nasıl kapatırım bilmiyorum
Helpmee birmavihikayesi kapanıyor merak etme gece yatarken muZlu süt iç yat yani böyle extra güç yapacak şeyler olsun atom tarzı gibi