Pelinssoglu Kızlar 29 haftalık hamileyim. Sürekli soluma yatmaktan sol kolum omzum çok ağrıyor. Sabahları çok yorgun kalkıyorum bacaklarım çok ağrıyor niye böyle oldum bilmiyorum 🤒 sizde durumlar neler?
Kumsal0920 Pelinssoglu bende aynı durumdayım artık bi sola bi oturarak uyuyorum 35 haftalığız gece uykum hiç tok sağa yatınca bebek zaten rahatsız oluyo sanırım yatırmıyo geçecek az kaldı diye kendimi avutuyorum 🥰
Denizyildizii Misa34 Evet öyle ama sağa yatıncada kan gitmiyor degil yani. İstediğiniz gibi yatın kendinize gereksiz eziyet yapmayin
Pelinssoglu Denizyildizii doktorum soluna yat dedi. Sırt üstü en rahat ettiğim pozisyon ama oda zaten zararlı. Sağıma yattığım da da bebek rahatsız oluyor hissediyorum. Baya zorlaştı artık uyku 🧐
Pelinssoglu Umudayolculuk36 aynen öyle gerçekten cok sıkıntılı dayak yemiş gibi kalkıyorum sabahları 🤣
Denizyildizii Pelinssoglu Yani o kadar şartlama kendini sen rahat ettigin gibi yat. Sağada yatabilirsin karnına bi yastık koy mesela ben 35. Haftadayım her türlü yatıyorum. Sadece çok büyüdüğü icin sırt üstü yatınca nefes alırken zorlanıyorum onuda esime dedim gece beni sırt üstü görürsen cevir diye😄